Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
UINпроводки в 2019 году К списку тем
Buh2020 30.01.2020 14:59
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (25)
Или D3420K5710?
Buh2020 30.01.2020 15:12
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
UIn-200 euro.(25%)
Buh2020 30.01.2020 15:31
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Так 1000 это прибыль,распределили на дивиденды 800,осталось нераспределенная 200!?
Buh2020 30.01.2020 15:47
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Так 1000 это прибыль,распределили на дивиденды 800,осталось нераспределенная 200!?
вы написали выплатили
Спасибо.т.е.этот налог будет в PZA за 2019 год и уменьшит прибыль 2019 года,правильно?
Buh2020 30.01.2020 16:08
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Kārtējais jaunums mūsu dārziņā (smilšu kastē).
"Sama buxgalter"-šām - особый калькулятор.
Man arī gribētos savā īpašumā iegūt tādu kalkulatoru, kurš aprēķina nodokļus mazākā apjomā nekā noteikts likumā.
Bet... laikam vispirms jāmēģina noķert zelta zivtiņu...
"Sama buxgalter"-šām - особый калькулятор.
Man arī gribētos savā īpašumā iegūt tādu kalkulatoru, kurš aprēķina nodokļus mazākā apjomā nekā noteikts likumā.
Bet... laikam vispirms jāmēģina noķert zelta zivtiņu...
ķer kamēr vēl vari
Maximā šodien esot izsviestas lētas makšķeres. Jau drāžos kā orkāns iepirkties.
Как только так сразу.
Varat mani saukt par "sama buxgalter" vai kādā citā nicināmajā vārdiņā , bet arī mans kalkulators 800 EUR dividendēm aprēķina 200 EUR UIN.
800 евро дивиденды, 200 евро налог
Проводка D88..K5710
Тему можно закрывать
Проводка D88..K5710
Тему можно закрывать
А у меня она, наоборот, открылась Почему автор хочет эту проводку в 2019 год включить, а не в 2018 году отобразить? Что-то поменялось,и я не заметила?
VID atbilde ir, ka UIN var gan grāmatot no nesadalītās peļņas (ja tāda vēl ir) , gan kā izdevumus un iekļaut PZA.
А у меня она, наоборот, открылась Почему автор хочет эту проводку в 2019 год включить, а не в 2018 году отобразить?
Потому что декларация и налог, соответственно, у нас теперь помесячные.
Varat mani saukt par "sama buxgalter" vai kādā citā nicināmajā vārdiņā , bet arī mans kalkulators 800 EUR dividendēm aprēķina 200 EUR UIN.
Es nevienu nevēlos ne apsaukāt, ne aizvainot vai aizskart. Es paužu savu viedokli. Par viedokli netiesā. Viedoklis nevar būt pareizs vai nepareizs.
Lasām UIN likumu:
4. pants. Ar nodokli apliekamā bāze
(1) Šā likuma 2. panta pirmās daļas 1. un 2. punktā minētajiem nodokļa maksātājiem ar uzņēmumu ienākuma nodokli apliekamā bāze veidojas, summējot taksācijas periodā Latvijā un ārvalstīs aprēķinātos objektus, kas minēti šā panta otrajā daļā.
(2) Šā likuma 2. panta pirmās daļas 1. un 2. punktā minētajiem nodokļa maksātājiem ar uzņēmumu ienākuma nodokli apliekamajā bāzē ietver šādus ar nodokli apliekamus objektus:
1) sadalīto peļņu, kas ietver:
a) aprēķinātās dividendes, tai skaitā ārkārtas dividendes, ... utt.
Atslēgas vārds - aprēķinātās. Jautājuma autore raksta par izmaksātajām.
Ar lielu interesi lasīšu kompetentu kolēģu viedokļus, domas.
Paldies. Visiem jauku dienu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть