Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Закрытие фирмы Регистром Предприятий К списку тем
Ответы (3)
Manuprāt sodu šajā gadījumā var uzlikt vairs tikai fiziskai personai - uzņēmuma bijušajam valdes loceklim. Uzņēmums jau kā tāds ir likvidēts un nav ko sodīt. Man ir bijis klients, kam bija 2 uzņēmumi, pats jau sen kā emigrējis uz Īriju, datu bāzē redzu, ka viens uzņēmums likvidēts 2016.gadā, otrs - 2018.gadā. Cik es saprotu, tad likvidācija VID inicēta, lai gan nodokļu parādu tiem nebija, tik atskaites netika sniegtas. Domāju, ja no īpašnieka, (valdes locekļa) kas tiktu pieprasīts no VID puses., viņš būtu man jautājis, bet nē.
Uzņēmumu reģistrs vispirms sūtīja draudu vēstules par to, ka likvidēs uzņēmumu, ja "nekavējoties" neiesniegs patiesā labuma guvējus, tā ka laiks bija, vajadzēja sākt kaut ko darīt. Bet nedomāju, ka kādam par to būs sankcijas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть