Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
ЭДС К списку тем
Ответы (12)
Не получается физическому лицу сменить работодателя -два места работы, ни забрать налоговую книжку в одном месте, ни отдать другому.
Только сообщение: "Darbību šobrīd neizdevās izpildīt. Mēģiniet ..." и всё остаётся как есть
Только сообщение: "Darbību šobrīd neizdevās izpildīt. Mēģiniet ..." и всё остаётся как есть
20 число, опять сервер что ли рухнул
Šobrīd tehnisku iemeslu dēļ nav pieejama Elektroniskās deklarēšanas sistēmas funkcionalitāte, izņemot pārslēgšanos uz citām sistēmām. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Šobrīd tehnisku iemeslu dēļ nav pieejama Elektroniskās deklarēšanas sistēmas funkcionalitāte, izņemot pārslēgšanos uz citām sistēmām. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Banānu republika... Es protams saprotu, ka vajag laicīgi atskaites iesniegt, bet ja likumā ir rakstīts 20.datums tātad 20-ais.
"sakarā ar plānotajiem jauninājumu uzstādīšanas darbiem, 2020.gada20.februārī no plkst.20:00 līdz plkst.23:00 nebūs pieejama EDS"
PLĀNOTAJIEM
"sakarā ar plānotajiem jauninājumu uzstādīšanas darbiem, 2020.gada20.februārī no plkst.20:00 līdz plkst.23:00 nebūs pieejama EDS"
PLĀNOTAJIEM
Banānu republika... Es protams saprotu, ka vajag laicīgi atskaites iesniegt, bet ja likumā ir rakstīts 20.datums tātad 20-ais.
PLĀNOTAJIEM
Man atskaišu iesniegšana ir plānota 20.datumā plkst 22-os. Tāds darba laiks vai ziniet. "sakarā ar plānotajiem jauninājumu uzstādīšanas darbiem, 2020.gada20.februārī no plkst.20:00 līdz plkst.23:00 nebūs pieejama EDS"
PLĀNOTAJIEM
Es arī 2 dienas nevaru iesniegt PVN labojumu par decembri. Tekošo atskaiti var.
Tekošās es arī varu.
Man pilošās nepieņem.
Banānu republika
Ticiet man, privātbiznesā ar plānoto nakts darbu plānošanu dažreiz ir vēl sūdīgāk...
Man atskaišu iesniegšana ir plānota 20.datumā plkst 22-os. Tāds darba laiks vai ziniet.
Labi, ka vismaz ziņo iepriekš. Var pārplānot darbalaiku
Labdien
EDS neļauj iesniegt PVN atskaiti, vai tas šodien ir visiem, jo nekādu paziņojumu, ka EDS nedarbojas neatradu ?
EDS neļauj iesniegt PVN atskaiti, vai tas šodien ir visiem, jo nekādu paziņojumu, ka EDS nedarbojas neatradu ?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть