Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Ieņēmumu- izdevumu žurnāls К списку тем

Ieņēmumu- izdevumu žurnāls
Tāds stulbs jautājums, Metodiskajos norādījumos par ieņēmumu un izdevumu uzskaiti iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanai ir teikts, ka nodokļa maksātājs nodrošina ieņēmumu un izdevumu norobežošanu pa taksācijas periodiem un ka katru mēnesi sāk jaunā lapā. Pateikts, arī ka ja kārto elektroniski šo žrunālu, izdrukas brošē hronoloģiskā secībā, bet jautājums kā NUMURĒ dokumentus? Vai numerāciju sāk katru mēnesi jaunā lapā no 1. vai nākošā mēnesī turpina no numura teiksim 10. ja iepriekšējā mēnesī beidzās ar Nr.9 ????

Kā Jūs numurējat pašnodarbinātajiem dokumentus?
Cleo
Cleo 17.11.2004 08:48
19234 сообщения на сайте

Ответы (9)

Как удобно - чтобы потом самой и проверяющим можно было разобраться.
Martinas
Martinas 17.11.2004 08:55
38532 сообщения на сайте
nu ērtāk ir sāk no 1., galu galā tur tak dokumenta numurs arī tiek ierakstīts, domāju nebūtu jābūt problēmām atrast dokumentu.
Cleo
Cleo 17.11.2004 09:03
19234 сообщения на сайте
Es parasti sāku dokumentus numurēt no 1. gada sākumā un numerāciju turpinu visu gadu uz priekšu, nevis katru mēnesi atkal sāku no 1.
Zvaigznite
Zvaigznite 17.11.2004 09:58
183 сообщения на сайте
Es arī numurēju no 1. un tā līdz gada beigām, bet domāju, ka nekāds pārkāpums nebūtu, ja katru mēnesi sāktu jaunu numerāciju, jo avansa norēķinus taču arī (nu vismaz es tā daru) numurē katru mēnesi ar 1.sākot.
Rita
Rita 17.11.2004 10:55
959 сообщений на сайте
Rita, nu es ar tāpat domāju, ja jau man katrs mēnesis jāsāk jaunā lapā, tad tas ir tāpat kā avansa norēķins, katru mēnesi čeki numurējas atkal no 1.

Paldies par atbildēm.
Cleo
Cleo 17.11.2004 11:10
19234 сообщения на сайте
А я документы не нумерую, потому что на каждом оправдательном документе есть свой номер. А вот 1.графа, где идет номер по порядку, нумеруются сквозным порядком с начала года. И даже если в течении года не поместилось в один журнал, следующий - продолжаете нумерацию. Я спец. спрашивала в ВИДЕ - мне так сказали.
Lida
Lida 17.11.2004 19:51
нет сообщений на сайте
Lida, a v VIDe tozhe inogda oshibajustja, ja vot ihnjuju metodiku 4itaju i nigde nenapisano shto numeracija dolzhna bitj s na4ala goda, napisano, shto kazhdij mesjac na4inatj s novoj stranjici i otdeljatj periodi taksaciji.
Cleo
Cleo 17.11.2004 20:05
19234 сообщения на сайте
Вот-вот, раз не написано, делайте, как Вам удобно. У меня для одного клиента нумерация такая: январь I-1, I-2, I-3; февраль II-1, II-2, II-3 и т.д. Мне удобно - я вижу, в каком месяце смотреть.
Martinas
Martinas 17.11.2004 20:27
38532 сообщения на сайте
vo to4no Martinas, spasibki, horoshaja ideja nashjot I-1 , II-1 itd.
Cleo
Cleo 17.11.2004 20:33
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.