Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dzīvokļa īre vai patapinājums + nulles līguma reģistrācija VID К списку тем
Dzīvokļa īre vai patapinājums + nulles līguma reģistrācija VID
Labdien,
gribu īzirēt/patapināt dzīvokli par komunāliem pakalpojumiem un ir jautājumi. Vai slēgt īres līgumu, kur būs rakstīts, ka īres manka 0,00 vai labāk slēgt patapinājuma līgumu? Vai nulles līgumu ir jāreģistrē VIDā?
Paldies jau iepriekš!
Ответы (12)
Izirēt vai patapināt?
Tās ir divas atšķirīgas lietas.
Izīrēt - kam?
Patapināt - kam?
Nav tādu nulles līgumu. Tādi līgumi ir falši!
Izīrēt vai patapināt fiziskai personai. Cik es saprotu patapinājuma līgums neparedz atlīdzību.
Jau rakstīju - tāds līgums ir falšs.
Acu aizmālēšanai.
Jānoslēdz normāls dzīvojamās telpas īres līgums, jānosaka īres maksa.
Līgums jāreģistrē VIDā. Jāmaksā nodoklis 10% apmērā.
nevar cilvēki maksāt nomas maksu.
Они будут в вашей квартире жить, а вы еще за ни коммуналку оплачивать? Если жильцы все-таки эти услуги оплачивают сами, то это и есть стоимость аренды.
Они будут в вашей квартире жить, а вы еще за ни коммуналку оплачивать? Если жильцы все-таки эти услуги оплачивают сами, то это и есть стоимость аренды.
Все зависит от того как составлен договор, и коммунальные платежи не всегда есть доход арендодателя. На сайте ВИДа очень нормальная методичка.
Es arī gribu tā īrēt - tikai komunālos maksāt. Varbūt man varat izīrēt? Es kauč 50 eiro samaksāšu īrē!
Es arī gribu tā īrēt - tikai komunālos maksāt. Varbūt man varat izīrēt? Es kauč 50 eiro samaksāšu īrē!
Tā jau nu i grūdīs taksim taukus!
Var taču īri noteikt EUR10 apmērā un vienu samaksāt nodokļos. Pieņemu, ka izīrēts tiek radagabalam. Citādi nav izprotama līguma jēga. Ko ar to grib panākt
Var taču īri noteikt EUR10 apmērā un vienu samaksāt nodokļos. Pieņemu, ka izīrēts tiek radagabalam. Citādi nav izprotama līguma jēga. Ko ar to grib panākt
Kas tur ko nesaprast!
Tas saucas - nodokļu optimizācija.
Maksā aploksnē.
Maksā aploksnē.
Tāpēc jau aploksnes ir kļuvušas par deficītu...
Gribēju nosūtīt Andai kartīti sakarā ar Latvijas Republikas Satversmes sapulces sasaukšanas dienu - nekur neatradu aploksni.
Kartīte palika nenosūtīta.
Закрыть
Краткое описание нарушения