Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Drošības nauda
Labdien.
Esam izrakstījuši rēķinu par drošības naudu pirms vairākiem mēnešiem, kurš nav apmaksāts. Ikmēneša rēķinus par nomu maksā. Vadītājs saka, ka ieskaitīs, Kaut kad.
Kā bija pareizi grāmatot to drošības naudas rēķinu?
Ieliku 52.. kontā, bet tas uzņēmuma konta plānā "norēķini par saņemto drošības naudu". Vai pareizi?
Saņemta nauda nav, taču debitoru parāds ir (nomas līgumā norādīta drošības nauda).
Ответы (36)
Es šādu rēķinu negrāmatotu.
Grāmatotu tikai saņemto maksājumu.
Līdzīgi kā ar avansiem.
Es arī tagad tā sāku domāt, ka nevajadzēja grāmatot..., bet pretējā puse, salīdzinot atlikumus, atzīst, ka nav apmaksājusi un ir parādā drošības naudas rēķinu.
Vadītājs arī uzskata, ka debitors ir parādā to drošības naudas summu.
Ja tā arī nesamaksās līdz gada beigām, tad bilances pasīvā "karāsies" saņemtā drošības nauda. Kā "tikšu vaļā"...
Nu ko lai dara, ja katram grāmatvedim savs likums.
Jums pašai jāizvēlas, kuru paklausīt.
Izrakstītie rēķini taču krājas debitoros... Tur taču nesanāk 52... un arī pasīvs nesankāk.. Vai es ko jaucu?
Izrakstītie rēķini taču krājas debitoros... Tur taču nesanāk 52... un arī pasīvs nesankāk.. Vai es ko jaucu?
Man arī interesanti.....
Izraksīts drošības naudas rēķins, kuru iegrāmatoju:
D 23debitori ... K 52norēķini par saņemto drošības naudu
Jautājums bija par 52.. kontu. Saprotu, ka nav pareizi, bet nevaru izdomāt, kādu kontu kredītā.
Debitors, salīdzinot 23.. konta atlikumu , apstiprina, ka ir parādā šo summu.
Вот проблема. Придумайте себе любой счет и назовите его drošības nauda
Nepareizi izteicos... dokumenta nosaukums ir "Rēķins", kurš izrakstīts par drošības naudu.
Я имею ввиду grāmatvedības konta numuru
Jauc, Andrīt, jauc, pirkstu ar p*.
Izraksīts drošības naudas rēķins, kuru iegrāmatoju:
D 23debitori ... K 52norēķini par saņemto drošības naudu
Jautājums bija par 52.. kontu. Saprotu, ka nav pareizi, bet nevaru izdomāt, kādu kontu kredītā.
Debitors, salīdzinot 23.. konta atlikumu , apstiprina, ka ir parādā šo summu.
Vai izrakstītos avansa rēķinus arī Jūs grāmatojat D23xx K52xx?
Ja drošības nauda nav saņemta, tātad nekādas drošības naudas nav - nav ne naudas, ne drošības.
Saņemsiet naudu, tad arī iegrāmatosiet.
Vai izrakstītos avansa rēķinus arī Jūs grāmatojat D23xx K52xx?
Negrāmatoju gan
Paldies par aprunāšanos.
Vadītājs sajauca galvu ar "viņi ir parādā" un salīdzināšanos.
Если начальник хочет, граматуйте
Д2310 - К drošības nauda
Айвар, пусть выставляют, нам не жалко
Д2310 - К drošības nauda
А Баба Яга против!
Д2310 - К drošības nauda
А Баба Яга против!
А давайте голосовать
Es atturos.
Es atturos.
Vienaldzīgos parasti nošauj.
et pretējā puse, salīdzinot atlikumus, atzīst, ka nav apmaksājusi un ir parādā drošības naudas rēķinu.
Tātad - iegrāmatot. Lai sakrīt abās darījumu iesaistītajās pusēs.
et pretējā puse, salīdzinot atlikumus, atzīst, ka nav apmaksājusi un ir parādā drošības naudas rēķinu.
Tātad - iegrāmatot. Lai sakrīt abās darījumu iesaistītajās pusēs.
Баба Яга против!
Pēc manām domām visiem idiotismiem nav jāpiekrīt.
Баба Яга против!
протиФ, не протиФ, bet, ja rēķins izrakstīts, jo līgums paredz drošības naudas iemaksu par darījumu, tad D-parāds, K- atbilstoši līguma nosacījumiem - nākotnes ieņēmumi, ja drošības nauda tiks ieskaitīta pakalpojumu vērtībā, ja tiks atdota - tad stāv kādā kreditoru kontā.
IMXO
Закрыть
Краткое описание нарушения