Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN starpība
Labdien!
Mēģināšu pēc iespējās saprotami paskaidrot savu jautājumu. 2019. gadā 11. mēnesī mums atnācā rēķins datēts ar 31.07.2019. (rezidents). Izlaboju 07.2019. PVN deklarāciju par Z summu, līdz ar to manā programmā samazinājās PVN aprēķinātā summa, uz vēl 2020.01. par 12.2019 samaksāju vairāk,nekā programmā bija aprēķināts. 2020.01. VID mums ieskaitīja pārmaksu X, un man izveidojās starpība starp Z un Z summam. Nu nekādi nevaru saprast kurā momenta nokļudijos..kā novērst to starpību. Iepriekš paldies
Ответы (7)
Ar summām būtu vieglāk saprast nekā ar mainīgajiem.
Ar summām būtu vieglāk saprast nekā ar mainīgajiem.
Labrīt! Es pārskaitīju par Eur 100 vairāk, VID pārskaitīja 108. Rodas Eur 8.00 starpība
Смотрите по выписке какой у вас долг числится.
С новой Ковидной программой у них там глюки случаются. Мне перечислили 1 сантим непонятно откуда, зато зажали 12 евро возврата.
Maijai taisnība, skatieties EDSā, izrakstā un salīdziniet ar saviem cipariem deklarācijā, programmā, un viss Jums būs skaidrs.
А я вот сегодня даже второй раз рисовал самолеты и всё равно не догнал.
Lidmašīnas nav jāzīmē.
Ar lidmašīnām jālido.
"Kur ir mana lidmašīna? kur tā ir?" (c) Prāta Vētra
Закрыть
Краткое описание нарушения