Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Как правильно заполнить квитанции? К списку тем
Andrej1112 02.11.2020 10:56
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (24)
Man joprojām eksistē Hansabankas čeku grāmatiņa, kas man pašos pirmsākumos iedota. Bet par to jau vairākus gadus atpakaļ man ziņoja, ka čeki vairs netiks pieņemti. Nezinu kā citās bankās.
Čeku grāmatiņa - существует. Как заполнять - надо в банке спрашивать.
Ja jau tāda vēl eksistē - kas tur ko спрашивать?
Ir taču rakstīts, kas kurā ailē jāieraksta.
Vai tā grāmatiņa kādam analfabētam iedota?
https://www.seb.lv/sites/default/files/web/files/webstorage/product_documents/ceku_gramatina.pdf
Вроде все просто ))))
Вроде все просто ))))
Терзают смутные сомнения, что спрашивают о том, как заполнять квитанцию из книжки, которая зарегистрирована в СГД. Часто сталкивалась, что так называют их те, кто их использует.
Терзают смутные сомнения, что спрашивают о том, как заполнять квитанцию из книжки, которая зарегистрирована в СГД. Часто сталкивалась, что так называют их те, кто их использует.
Otkat - Čeku grāmatiņa - существует.
Ja ir tāds analfabēts, ka neatšķir čeku grāmatiņu no kvīšu grāmatiņas...
Uz grāmatiņas ir uzraksts lieliem burtiem KVĪTIS...
Uz grāmatiņas ir uzraksts lieliem burtiem KVĪTIS...
Тоже так думаю
Тоже так думаю
Šodien pirmdiena!
Vai Andas konkurenti zīlē pirmdienās!?!
Ну ошибся бухгалтер, вместо квитанций выписывает всем банковские чеки )))))))))))
Автор почитал тему и исправил название темы
Теперь смешным выглядит обсуждение
Man joprojām eksistē Hansabankas čeku grāmatiņa, kas man pašos pirmsākumos iedota. Bet par to jau vairākus gadus atpakaļ man ziņoja, ka čeki vairs netiks pieņemti. Nezinu kā citās bankās.
Tad jau jāglabā kā muzejiska vērtība. Es, piemēram, glabāju Bankas Baltija maksājumu uzdevumu.
Как правильно заполнить квитанции?
Kvītī visām ailēm ir nosaukumi.
Kas tieši nav skaidrs?
Kas tieši nav skaidrs?
Kā pildīt sadaļu par VID rīkojumu?
Tad jau jāglabā kā muzejiska vērtība. Es, piemēram, glabāju Bankas Baltija maksājumu uzdevumu.
Как правильно заполнить квитанции?
Kas tieši nav skaidrs?
Kas tieši nav skaidrs?
Kā pildīt sadaļu par VID rīkojumu?
Jāatrod MK noteikumos attiecīgā situācija, tas p. arī jāieraksta.
https://likumi.lv/ta/id/265487-nodoklu-un-citu-maksajumu-registresanas-elektronisko-iericu-un-iekartu-lietosanas-kartiba
71. Reģistrētajā kvītī un elektroniski sagatavotajā reģistrētajā kvītī norāda šādus rekvizītus:
71.1. numurs, ko veido ar diviem latīņu alfabēta burtiem apzīmēta sērija un ne vairāk kā sešu zīmju kārtas numerācija;
71.2. kvīts numura reģistrēšanas datums Valsts ieņēmumu dienestā, ja kvītis nav brošētas grāmatiņās;
71.3. izrakstīšanas datums (mēneša nosaukums rakstāms vārdiem);
71.4. preču pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja nosaukums (fiziskai personai – vārds, uzvārds), nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ar pievienotās vērtības nodokli apliekamai personai – Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas numurs) un juridiskā adrese (fiziskai personai – deklarētā dzīvesvieta vai normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos – prakses vieta);
71.5. preču pircēja vai pakalpojuma saņēmēja nosaukums (fiziskai personai – vārds, uzvārds), nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ar pievienotās vērtības nodokli apliekamai personai – Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas numurs) un juridiskā adrese (fiziskai personai – deklarētā dzīvesvieta). Ja fiziskā persona neveic saimniecisko darbību, šajā apakšpunktā minētos rekvizītus norāda pēc tās pieprasījuma;
71.6. pārdotās preces nosaukums, daudzums, cena un vērtība vai sniegtā pakalpojuma veids, apjoms, cena un vērtība;
71.7. piešķirtās atlaides (ja tādas ir);
71.8. pievienotās vērtības nodokļa likme un summa, ja darījums apliekams ar pievienotās vērtības nodokli;
71.9. darījuma kopējā summa (skaitļiem un vārdiem);
71. Reģistrētajā kvītī un elektroniski sagatavotajā reģistrētajā kvītī norāda šādus rekvizītus:
71.1. numurs, ko veido ar diviem latīņu alfabēta burtiem apzīmēta sērija un ne vairāk kā sešu zīmju kārtas numerācija;
71.2. kvīts numura reģistrēšanas datums Valsts ieņēmumu dienestā, ja kvītis nav brošētas grāmatiņās;
71.3. izrakstīšanas datums (mēneša nosaukums rakstāms vārdiem);
71.4. preču pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja nosaukums (fiziskai personai – vārds, uzvārds), nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ar pievienotās vērtības nodokli apliekamai personai – Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas numurs) un juridiskā adrese (fiziskai personai – deklarētā dzīvesvieta vai normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos – prakses vieta);
71.5. preču pircēja vai pakalpojuma saņēmēja nosaukums (fiziskai personai – vārds, uzvārds), nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ar pievienotās vērtības nodokli apliekamai personai – Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas numurs) un juridiskā adrese (fiziskai personai – deklarētā dzīvesvieta). Ja fiziskā persona neveic saimniecisko darbību, šajā apakšpunktā minētos rekvizītus norāda pēc tās pieprasījuma;
71.6. pārdotās preces nosaukums, daudzums, cena un vērtība vai sniegtā pakalpojuma veids, apjoms, cena un vērtība;
71.7. piešķirtās atlaides (ja tādas ir);
71.8. pievienotās vērtības nodokļa likme un summa, ja darījums apliekams ar pievienotās vērtības nodokli;
71.9. darījuma kopējā summa (skaitļiem un vārdiem);
71.10. preču pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja paraksts. Elektroniski sagatavotajā reģistrētajā kvītī šo rekvizītu norāda atbilstoši prasībām par dokumentos norādāmajām kontrolsummām, kuras noteiktas normatīvajā aktā par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu tehniskajām prasībām;
71.11. cita nepieciešamā papildu informācija.
71.11. cita nepieciešamā papildu informācija.
Если посмотреть историю редактирования, то первоначально было про квитанции.
Автор почитал тему и исправил название темы
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть