Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
50 EUR UIN
Labdien
Pēc UIN 17.panta12.d.
3) nodokļa maksātājs pārskata gadā ir veicis iedzīvotāju ienākuma nodokļa vai valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas par darbinieku ne mazāk kā 100 euro apmērā
Vai VSAOI ir domāta tikai darba devēja daļa ?
Ja tā, tad sanāk, ka visiem uzņēmumiem, kam alga visiem zem minimālās 430, papildus šogad 50 EUR UIN .
Ответы (54)
Labdien!
1. rakstīts - gadā - tātad 12 mēnešos
2. VSAOI = abas kopā
Nē, ir domāts VSAOI un IIN kopsumma, neatkarīgi no tā darba ņēmēja vai devēja. Un 100 EUR ir pa gadu.
Tad jau sanāk, ka UIN dekalrācijai kļūdaini uzstādījumi jo automātiski aprēķina šos 50 EUR.
Labošu tad ar roku.
Tad jau sanāk, ka UIN dekalrācijai kļūdaini uzstādījumi jo automātiski aprēķina šos 50 EUR.
Labošu tad ar roku.
UIN deklarācijā jāizņem ķeksis.
Ja nepareizi aizpilda deklarāciju, tad arī aprēķina. Ir rinda kurā jānorāda vai ir jāpiemēro minimālais nodoklis vai nē.
Ja nepareizi aizpilda deklarāciju, tad arī aprēķina. Ir rinda kurā jānorāda vai ir jāpiemēro minimālais nodoklis vai nē.
Bet, ja aizpilda pareizi, tad nav jāmaksā?
Šogad vēl man nav nācies pieredzēt tādu situāciju, bet ir bijis, ka ķeksi nemaz neļauj izņemt, vai arī EDS pats vienalga aprēķina minimālo nodokli, ja uzņēmumam tas jāmaksā.
He боги горшки обжигают, EDS тоже ошибается.
Когда за "vai" имеется ввиду сумма, это конечно тоже верно, но kopsumma понятнее.
А соц.налог за владельца крестьянского хозяйства как самозанятого не считается?
В декларации выскакивает 50 евро.
А соц.налог за владельца крестьянского хозяйства как самозанятого не считается?
В декларации выскакивает 50 евро.
Считается
В UIN декларации попробую убрать галочку?
Добрый день!
В 2019 году я не платила 50 Евро UIN, т.к. были начислены и уплачены Soc и IIN, но за год сумма меньше 50 евро.
В 2020 году такая же ситуация были начислены и уплачены Soc и IIN, но за год сумма меньше 100 евро (всего 40 Евро). Автоматически стоит галочка и расчитывает налог 50 Евро.
Или надо от насчитанных 50 Евро UIN отнять 40 Евро и заплатить только 10 Евро?
Или я мечтаю о несбыточном?
Вы собрались добалять к ПНН и ОПГСС подоходный с предприятия?
Это уже будет называться не "несбыточно", а немного иначе
А раньше так и было, что надо было разницу заплатить по годовой. Или это я путаю с IIN?
А раньше так и было, что надо было разницу заплатить по годовой. Или это я путаю с IIN?
Tā tas ir joprojām, ja nav maksāts IIN un VSAOI.
От 50 евро отнять фактически начисленный (маленький) ПНП и тогда разницу определить, чтобы общая сумма была 50.
От 50 евро отнять фактически начисленный (маленький) ПНП и тогда разницу определить, чтобы общая сумма была 50.
To EDS pats izdara, ja visur ieliek pareizos ķekšus.
Jāatceras, ka decembra deklarācijā nav jāiekļauj nekas no tā, kas tika iekļauts jeblura cita mēneša deklarācijā.
Decembra deklarācijā jāiekļauj tiki tās summas, kas tieši decembrī attiecas uz UIN bāzi.
Ja jautātājs nesaprot būtību, viņš nesapratīs arī to, ko EDS viņa vienā izdarīs.
Bails iedomāties, kas būs, ja grāmatvežus sāks attālināti mācīs, kaut gan izskatās, ka tā mācījušies arī iepriekš
у меня автоматом поставил галочку применять минимальный UIN, и по итогу к оплате 50 евро. Хотя тут же в последней строчке - заплаченный UIN за год 310 евро.
В ручную убрала галочку.
у меня автоматом поставил галочку применять минимальный UIN, и по итогу к оплате 50 евро. Хотя тут же в последней строчке - заплаченный UIN за год 310 евро.
В ручную убрала галочку.
Vēl ir iespējams, ka kādā citā dokumentā (piemēram, Gada pārskatā) darbinieku skaits norādīts 0.
Закрыть
Краткое описание нарушения