Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Pārmaksa no klienta, kuram apturēta saimnieciskā darbība К списку тем
Ответы (10)
No kurienes info, ka šī saimn. darbība ir apturēta? Varbūt ērtāk aizskaitīt atpakaļ šo pārmaksu, salīdzinot atlikumus, nevis piesavināties to, kas nav Jūsu. Es nesteigtos ar šādu summu norādīšanu ieņēmumos. Aivars007 ir 100% taisnība. Vai Jūs esat saņēmuši dokumentu, ka šis klients Jums šo pārmaksu dāvina?
Aivareno 19.01.2021 20:42
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tādam uzņēmumam, kuram apturēta darbība, var uzrasties likvidators, kas šo naudu no Jums pieprasīs un tā būs jāatdod.
Esmu manījis, ka ir tāda mānija turēt miroņus bilancē un priecāties. Ja likums ļauj, iesaku iztīrīt bilanci. Ja nākotnē uzradīsies prasītājs ar juridisku pamatojumu, ka saistībai jābūt, to norakstīto saistību droši var celt augšā no miroņiem un likt atpakaļ bilancē. Lai nebūtu lieku jautājumu, skaidroju - runāju par nebūtiskām summām, mazos uzņēmumos, nevis par cipariem ar sešām nullēm korporācijās.
Esmu manījis, ka ir tāda mānija turēt miroņus bilancē un priecāties. Ja likums ļauj, iesaku iztīrīt bilanci. Ja nākotnē uzradīsies prasītājs ar juridisku pamatojumu, ka saistībai jābūt, to norakstīto saistību droši var celt augšā no miroņiem un likt atpakaļ bilancē. Lai nebūtu lieku jautājumu, skaidroju - runāju par nebūtiskām summām, mazos uzņēmumos, nevis par cipariem ar sešām nullēm korporācijās.
Kategoriski nepiekrītu.Bilance nav ne dzīvoklis, ne ateja, kas regulāri jātīra - tikai tāpēc, ka tajā kaut kas "iekrājies".
Visus dzīves gadījumus nekad neierakstīs likumos. Dažkārt vienalga nāksies ņemt talkā mākslīgo intelektu, atvērto prātu un loģiku... protams, ja tādus dārgumus savos krājumos var atrast, ja tie visi jau nav iztīrīti - aizslaucīti mēslainē...
Pa, pa, davai liekam uz šķīvīša - cik jums ir bijuši dzīvē tādi gadījumi, kad mostās miroņi?
Varam likt gan uz šķīvīša, gan bļodiņā.
Maniem miroņiem nav bijis jāmostās. Viņi nemirst.
Tie, kuri ir dzīvi, tie nav miruši.
Pārsteidzos - "apturēta saimnieciskā darbība" tiešam nav mironis. Es tiku runājis par citiem gadījumiem. To tad kādu citu reizi.
Pārsteidzos - "apturēta saimnieciskā darbība" tiešam nav mironis. Es tiku runājis par citiem gadījumiem. To tad kādu citu reizi.
Publika ar ļoti lielu nepacietību gaidīs citu reizi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть