Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dīkstāves pabalsts К списку тем

Dīkstāves pabalsts
Labdien. Ir diezgan sarežģīts jautājums. Varbūt kāds zina atbildi. Janvārī iesniedzam iesnigumu par dīkstāves pabalstiem. Tāpat iesniedzam darba devēja ziņojumu par VSAOI, darba algām. VID atteica pabalstos, bet iesniedzam lēmuma apstrēdēšanu. Tāpat izlabojam darba devēja ziņojumu (norādījam pilnas darbinieku algas). Izmaksājam algas (dīkstāves apmaksu) un uzreiz izevas apstrīdēt VID lēmumu par pabalstiem. Sanāk, ka darboinieki saņēma gan pilnu algu no darba devēja, gan pabalstu.
Jautājums - ko darīt ar pabalstiem? VIDā teica, ka pašam darba devējam jāizlemj par šo naudu. Var atsāt kā ir, bet var piemēram izmantot kā par februāra alga, jo sākam strādāt. Bet šajā situācijā sanāk, ka februāra darba devēja ziņojumā darbiniekiem norādīsim, kā viņi nestrādāja. Bet tas arī ir nelikumīgi. Tiešām nezinam, ko darīt.
January
January 01.02.2021 14:35
108 сообщений на сайте

Ответы (1)

Beidzot atradu civēkus, kas visu izskaidroja. Visu sapratu.
January
January 01.02.2021 14:58
108 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.