Problēmas ar pdf rēķiniem
Tas pat nav jautājums, bet sūdzība. Esmu jau pieradusi, ka Tele2 pēc tam, kad atsūta e-pastu, ka ir pieejams rēķins un aicina uzspiest uz pdf, nekas nenotiek, bet pēc zināma laika, piemēram, nākamajā dienā, tad gan šī saite ir aktīva un izdodas atvērt pdf failu. Nezinu, kādēļ failam "jānobriest" un nevar uzreiz atsūtīt tā, ka saite strādā. Esmu ar šo samierinājusies.Bet nupat jau arī Rīgas ūdens! Līdz šim atsūtīja zinu, ka ir pienācis rēķins portālā, ieejot varēja zem klienta atrast rēķinu un bija ikona "lejuplādēt pdf". Tagad ir tikai lodziņš, kura varu ielikt ķeksi "apmaksāt". Vai viņid omā, ka man pietiek zināt tikai summu? Ja es būtu privātpersona, kam svarīgi tikai samaksāt, tad jā. Bet man vajag rēķinu, lai iegrāmatotu. Ātrumā neatceros, bet pēdējā mēneša laikā man bija vēl viens tāds gadījums, tikai neatceros, kuram pakalpojumu sniedzējam.
Vai nu man ir paranoja no pārstrādāšanās, vai arī kaut kādi brīnumi ar datoru (grūti gan iedomāties, kādēļ vienā brīdī pdf faili vai to saites neeksistē un tad vēlāk parādās). Tādēļ, lai saglabātu garīgo līdzsvaru jāprasa - vai kadam arī vēl tā ir?