Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоговые конвенции, оффшоры, нерезиденты, свободные экономические зоны, таможня

paardosana no muitas noliktavas К списку тем

paardosana no muitas noliktavas
Ja uzneemums paardod preci no muitas noliktavas gan fiziskaam, gan juridiskaam personaam, vai uz uzneemumu attiecas MK noteikumi par vairumtirdznieciibu un mazumtirdznieciibu?
Karlsons
Karlsons 21.11.2004 06:07
10 сообщений на сайте

Ответы (3)

Опишите подробнее - в связи с чем возник вопрос?
Martinas
Martinas 21.11.2004 13:39
38532 сообщения на сайте
Nav skaidrs kādā veidā var vispār veikt mazumtirdzbiecību muitas noliktāvā. Ja domāta muitas noliktava, kur ieved preces no citām (ne ES) valstīm - kas tad atmuito preces, vai mazumpircējs? Ja domāta muitas noliktava, kurā ieved preces no ES - tad tā principā ir iekšējā teritorija un tur pilnībā darbojas LR likumdošana, t.s. MK Noteikumi Nr. 312.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 21.11.2004 17:23
2608 сообщений на сайте
Preces pagaidaam atrodas celaa.Katraiprecei saskanaa ar pasuutijumu jau ir zinaams pirceejs.Taasnaak neatmuitotas no ES valsts noliktavas, bet preci uzneemumam paardod 3.valsts.Preciskiet atmuitos pirceejs.
Karlsons
Karlsons 22.11.2004 06:33
10 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.