Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
жалоба К списку тем
Ответы (43)
*Услугу оказало медицинское учреждение
Tas nav pamatojums, lai to uzskatītu par attaisnotajiem izdevumiem.
А что pamatojums?
Ārstnieciska procedūra - ĀRSTNIECISKA!
Un MEDICĪNAS!
Aivars007 Почему вы выбираете из закона то, что как вам кажется, доказывает вашу точку зрения и игнорируете то, что там еще написано?
У меня есть жидкий азот. Тоже могу бородавку выжечь и счёт выписать. Но вряд ли за мою услугу IIN вернут.
А я могу сделать массаж, но это не значит, что за массаж деньги не возвращают.
А Вы проверили фирму, выдавшую документ. Являются ли они медицинским учреждением?
У меня есть жидкий азот. Тоже могу бородавку выжечь и счёт выписать. Но вряд ли за мою услугу IIN вернут.
Коллекторские услуги от Технолога
Aivars007 Почему вы выбираете из закона то, что как вам кажется, доказывает вашу точку зрения и игнорируете то, что там еще написано?
Es neko neignorēju.Tikai skaidroju un pamatoju savu viedokli.
Jums, visticamāk, atteica tieši, pamatojoties uz likumu, kuru es citēju.
Publicējiet, lūdzu, atteikumu. Un arī čekus, lūdzu, publicējiet.
Te neviens nevar tumšā istabā kaķi atrast.
Zīlēšanas saloni būs atvērti rīt - ceturtdien.
Es neko neignorēju.
Tikai skaidroju un pamatoju savu viedokli.
Jums, visticamāk, atteica tieši, pamatojoties uz likumu, kuru es citēju.
Publicējiet, lūdzu, atteikumu. Un arī čekus, lūdzu, publicējiet.
Te neviens nevar tumšā istabā kaķi atrast.
Zīlēšanas saloni būs atvērti rīt - ceturtdien.
Не хочу детализировать, ибо хочу сформировать единую концепцию. Субъективное мнение наше - это одно, но для отказа гос.организации должна быть законная база, а не мнение одного чиновника
А я могу сделать массаж, но это не значит, что за массаж деньги не возвращают.
А Вы проверили фирму, выдавшую документ. Являются ли они медицинским учреждением?
100%
А что pamatojums?
2) izdevumi par maksātāja un viņa ģimenes locekļu (gan tādu, kuru rezidences valsts ir Latvijas Republika, gan tādu, kuru rezidences valsts ir cita Eiropas Savienības dalībvalsts vai Eiropas Ekonomikas zonas valsts) kvalifikācijas paaugstināšanu, specialitātes iegūšanu, izglītības iegūšanu, tai skaitā interešu izglītības programmu apgūšanu bērniem, par medicīnas un ārstniecisko pakalpojumu izmantošanu un veselības apdrošināšanas prēmiju maksājumiem apdrošināšanas sabiedrībām, kas izveidotas un darbojas saskaņā ar Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likumu. Minēto izdevumu sastāvu un piemērošanas kārtību nosaka Ministru kabinets;
Tas no likuma.
Taču Jums ir VID amatpersonas lēmums, kurā ir pamatojums, kāpēc Jums neiekļāva konkrēto dokumentu deklarācijā. Izlasiet to! Ja Jums nav skaidrs, kāpēc, piezvaniet amatpersonai, tur ir tālruņa numurs. Rīkojieties, nevis nodarbojieties ar to šeit vgk. Mēs neesam rakstījuši šo lēmumu, neesam redzējuši Jūsu deklarāciju un tai pievienotos dokumentus.
Aivareno 10.03.2021 13:18
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Varu piebilst, ka arī inspektori kļūdās, tāpēc jau lēmumā raksta visu kontaktinformāciju, un Jūsu tiesības arī tur tiek ierakstītas.
Savā laikā arī esmu rakstījis uz VID, citējis likuma pantus, un nauda bija kontā!
Savā laikā arī esmu rakstījis uz VID, citējis likuma pantus, un nauda bija kontā!
Aivareno 10.03.2021 13:20
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Varu piebilst, ka arī inspektori kļūdās, tāpēc jau lēmumā raksta visu kontaktinformāciju, un Jūsu tiesības arī tur tiek ierakstītas.
Otro reizi šo dzirdu.
Jo es darīju tāpat, un arī nauda bija kontā.
Vienīgi - es to neprasīju vgk, bet VID.
Arī trīs burti - bet citi - un visi trīs lielie burti.
izdevumi par maksātāja un viņa ģimenes locekļu (gan tādu, kuru rezidences valsts ir Latvijas Republika, gan tādu, kuru rezidences valsts ir cita Eiropas Savienības dalībvalsts vai Eiropas Ekonomikas zonas valsts) kvalifikācijas paaugstināšanu, specialitātes iegūšanu, izglītības iegūšanu, tai skaitā interešu izglītības programmu apgūšanu bērniem, par medicīnas un ārstniecisko pakalpojumu izmantošanu un veselības apdrošināšanas prēmiju maksājumiem apdrošināšanas sabiedrībām, kas izveidotas un darbojas saskaņā ar Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likumu. Minēto izdevumu sastāvu un piemērošanas kārtību nosaka Ministru kabinets;
Tas no likuma.
Taču Jums ir VID amatpersonas lēmums, kurā ir pamatojums, kāpēc Jums neiekļāva konkrēto dokumentu deklarācijā. Izlasiet to! Ja Jums nav skaidrs, kāpēc, piezvaniet amatpersonai, tur ir tālruņa numurs. Rīkojieties, nevis nodarbojieties ar to šeit vgk. Mēs neesam rakstījuši šo lēmumu, neesam redzējuši Jūsu deklarāciju un tai pievienotos dokumentus.
Tas no likuma.
В том то и дело, что нету обоснования от СГД кроме того, что это не для здоровья, а для красоты. Запрос на конкретные законные обоснования отправлен. Поэтому я и спрашиваю здесь, может кто-нибудь слышал или видел, но что может опираться СГД в данном вопросе.
Существует понятие эстетическая медицина, и я не вижу, чтобы она была исключена из закона. Даже на том основании, что конкретному инспектору она не нужна.
Существует понятие эстетическая медицина, и я не вижу, чтобы она была исключена из закона
А тут уже смотреть правила кабмина. Там эстетика получалась в пролете в большинстве случаев.
А я думал терморектальный криптоанализ остался в 90-х.
А тут уже смотреть правила кабмина. Там эстетика получалась в пролете в большинстве случаев.
Что за правила подскажите?
Publicējiet čekus, lūdzu!
к сожалению это конфиденциальная информация
Дата чека и название услуги - это конфиденциальная информация?
Ministru kabineta noteikumi Nr.336
Rīgā 2001.gada31.jūlijā (prot. Nr. 36 2.§)
Noteikumi par attaisnotajiem izdevumiem par izglītību un ārstnieciskajiem pakalpojumiem
Ministru kabineta noteikumi Nr.336
Rīgā 2001.gada31.jūlijā (prot. Nr. 36 2.§)
Noteikumi par attaisnotajiem izdevumiem par izglītību un ārstnieciskajiem pakalpojumiem
Тут ни слова про эстетику. Не так ли?
Šodien ceturtdiena, šī foruma zīlēšanas saloni ir atvērti - attālināti, jo vēl joprojām ir spēkā pulcēšanās ierobežojumi sakarā ar Covid.
Jūs noteikti beidzot saņemsiet galīgo atbildi. Visticamāk - Jums vēlamu.
Visas zīlnieces vienmēr stāsta tikai to, ko klients vēlas dzirdēt.
Jūs noteikti beidzot saņemsiet galīgo atbildi. Visticamāk - Jums vēlamu.
Visas zīlnieces vienmēr stāsta tikai to, ko klients vēlas dzirdēt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть