Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Parāda dzēšana
Labdien! Vai varētu lūdzu ieteikt kā var pareizi noformet tādu darījumu kā, dāļu no parāda dzēšanu.
Situācija: SIA A ( kredītadevejs) nosledza kredītlīgumu ar Sia B, piemeram, uz 30 000 eur, un tagad, sia a izlēmusi “piedot” sia B dāłu no parāda 5000eur.
Kā pareizi noformet no abas pūses?
Paldies!
Ответы (15)
1. Līgums
Kas Jūs esat? Kredīta devējs vai kredīta ņēmējs?
Vai tiešām nav iespējams tik vienkāršu jautājumu uzdot tā, lai var saprast?
Rakstiet papildus vienošanos pie līguma, piemēram, kurā aprakstiet izmaiņas.
1. Līgums
Kas Jūs esat? Kredīta devējs vai kredīta ņēmējs?
Vai tiešām nav iespējams tik vienkāršu jautājumu uzdot tā, lai var saprast?
Atvainojet kā neskaidri rakstu, mes paņemam kredītu, kredītadevejs apmierināts norakstīt no mums to 5 000, bet pats nezinā kā un ja es piedavāšu pareizo risinājumu tad viņš noformes kā būs labi abiem pūsem.
Es ieteiktu jautājumu uzdot krieviski, ja grūtības ar latviešu valodu.
Cik esmu novērojis, arī krieviski te ļoti daudzi saprot. Arī es dažus vārdus saprotu krieviski, kā arī uzrakstīt protu krieviski kādu teikumu.
Ja Jūs aizņēmāties naudu un aizdevējs piekrīt daļu no tās neprasīt atpakaļ, jāparaksta attiecīga Vienošanās vai arī Līgums.
Grāmatojumi D-kredīts K-ieņēmumi.
Rakstiet papildus vienošanos pie līguma, piemēram, kurā aprakstiet izmaiņas.
Paldies!
Cik esmu novērojis, arī krieviski te ļoti daudzi saprot. Arī es dažus vārdus saprotu krieviski, kā arī uzrakstīt protu krieviski kādu teikumu.
Ja Jūs aizņēmāties naudu un aizdevējs piekrīt daļu no tās neprasīt atpakaļ, jāparaksta attiecīga Vienošanās vai arī Līgums.
Спасибо, так и буду делать в дальнейшем.
И спасибо за ответ.
Un savu niku nomainiet uz 11ноября
Un savu niku nomainiet uz 11ноября
А что с PVN?
А про PVN?
Вам когда кредит давали, там был ПВН???
А что с PVN?
Nav nekāda PVN!
Patiešām КАчмар!
(c) Mu-maija
Un ka tik tam kredīta devējam neveidojas UIN no debitora norakstīšanas (ja tas nav "vecais" debitors).
Закрыть
Краткое описание нарушения