Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Nokavēta UIN deklarācija par janvāri К списку тем

Nokavēta UIN deklarācija par janvāri
Labdien! Piefiksēju, ka bija piemirsies nodot UIN dekl par janvāri, jo tur veidojās maksājamā summa. Nododot tagad, kādi sodi ir gaidāmi? Vai var pa mierīgo?
Bison09
Bison09 16.06.2021 17:32
659 сообщений на сайте

Ответы (3)

Nodot tagad nekavējoties, un tad pie jūras gaidīt labo laiku. Vai arī interesē tīri no prakses, kāda tagad nostāja, bez sausās teorijas?
Ant_lv
Ant_lv 16.06.2021 17:43
3409 сообщений на сайте
Nedomāju, ka būs kādi sodi, bet nokavējuma nauda gan tiks sarēķināta.
Man diezgan daudz nācis saskārties ar "stipri" novēlotu UIN deklarāciju iesniegšanu. Piemēram, klients nopērk firmu, kas nav veikusi saimniecisko darbību. Tad VID atsūta vēstuli - lūdzu iesniedziet GP un UIN deklarāciju par 2-3 gadiem. Vēl nekad praksē neesmu saskārusies ar situāciju, ka par to piemērotu sodu. Parasti ir brīdinājums - iesniedziet līdz X datumam, citādi būs slikti Un ja iesniedz, tad nekādas sekas, izņemot nokavējuma naudu no 50 eur UIN, nerodas.
Ilzex
Ilzex 16.06.2021 22:01
2666 сообщений на сайте
Cik ir sniegts (ptu, ptu, ptu) sodus pēdējos gadus neliek par kavētiem UIN, vienīgi nokavējuma naudu sarēķina. Vienīgi, ja tuvākā gada laikā izdomās PVN importa režīmam pieteikties, tad gan to atteiks - aizmirsi vienu deklarāciju iesniegt laicīgi, gaidi 12 mēnešus, kamēr pazūdi no "sliktajiem sarakstiem"
_susurs_
_susurs_ 16.06.2021 23:17
832 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.