Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Самозанятый и СИА - микроналог К списку тем
Самозанятый и СИА - микроналог
По закону нельзя работать на двух микропредприятиях.
Может ли самозанятый , плательщик микроналога, работать на микропредприятии ?
Ответы (6)
Likuma aktuālajā versijā 2.2-prim daļa ir izslēgta kopš š.g. 1. janvāra.
Patlaban MUN darbinieki ir parastie darba ņēmēji, kas maksā standarta nodokļus.
Lai strādā, kur vēlas.
Ja runa ir par MUN īpašnieku, domājams, ka tas arī kļūst par darba ņēmēju un maksās normālus nodokļus, ja tiks nodarbināts citā MUN.
Vienīgais, ko viņš nevar: maksāt ienākuma nodokli no saimnieciskās darbības!
Он не владелец и не работник. Он просто самозанятый. А ему предлагают параллельно устроиться на фирму , которая платит MUN ))
За ответ спасибо большое.
Он не владелец и не работник. Он просто самозанятый. А ему предлагают параллельно устроиться на фирму , которая платит MUN ))
За ответ спасибо большое.
А на микропредприятии он кем будет, не работником? Майя на это и ответила
Вы: Может ли самозанятый , плательщик микроналога, работать на микропредприятии ?
Вы: Он не владелец и не работник. Он просто самозанятый.
Вопрос - так он кто? плательщик МН, но не владелец и не работник
И тут уже трасгендеры завелись!
Ja es pareizi saprotu jautājumu, tad vispirms cilvēkam bija SDV-MUN statuss. Šobrīd viņš apsver iespēju kļūt arī par darbinieku SIA, kam arī vēl ir MUN statuss. Tā kā no 1.jūlija visi darbinieki MUN (izņemot 1 īpašnieku) ir "parasti" darbinieki, tad es neredzu, kādēļ ne.
No otras puses, es nekādi nevaru saprast tā SIA MUN loģiku pieņemt darbinieku, ja vispirms no apgrozījuma jānomaksā 25% un PĒC TAM vēl visi darbaspēka nodokļi par darbinieku. Man šķita, ka neviens nebūs tik traks, bet izskatās, ka kāds tomēr varētu būt.
Закрыть
Краткое описание нарушения