Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
objekta apdrošināšana - vai var norakstīt uzreiz izdevumos К списку тем
objekta apdrošināšana - vai var norakstīt uzreiz izdevumos
Sveikiņi kolēģi!
Pēc 4 brīvām dienām tomēr grūti iešūpoties:)) Pārcilājot šogada gr.dokumentusradās šaubas, vai izdarīju pareizi:(
Uzņēmums noslēdza līgumu, kurā mēs esam apakšuzņēmējs (uzstādām iekārtas), līgumā ar uzņēmēju ir paredzēts, ka mums ir jāveic objekta apdrošināšana (lai nenodarītu kādu skādi objektam, kurā uzstāda iekārtas), ir būvuzņēmējas civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polise, kurā noteikts, ka apdr.līguma darbības sākums ir 12.05.2004. un darbības beigas 12.10.2004. ir arī rēķins.
Vai varēja likt šo apdrošināšanas maksājumu (75,00 Ls) likt uzreiz uz izmaksām vai arī jādala pa mēnešiem (attiecinot uz katru mēnesi)?
Ответы (4)
Es norakstītu uzreiz izdevumos. Ja būtu skarts cits gads tad cita lieta.
Es pievienojos Amuil! Es arī norakstītu uzreiz.
Paldies jums!
Vienkārši biju pie kolēģes ciemos, un viņa visus izdevumus attiecina konkrētajam mēnesis, tadēļ sāku šaubīties, vienmēr jau liekas, ka citam ir pareizāk, nekā sev:))
Я все разношу по мес. и износ О.С, но я вынуждена каждый месяц делать баланс Хозяевам, если вам это "удовольствие" ни к чему, то все это делают в пределах года.
Закрыть
Краткое описание нарушения