Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Divi rēķini ar vienādiem numuriem К списку тем
Divi rēķini ar vienādiem numuriem
Sveiki! Varbūt ir pieredze šādā situācijā:
Pašnodarbinātais, individuālā darba veicējs izrakstījis 2 dažādiem klientiem rēķinus ar vienu un to pašu reķina numuru. Katrs savā ceturksnī. Abi jau apmaksāti. Summas tās niecīgas, protams.
Ko tagad darīt? Ignorēt?
Paldies, ja padalīsieties...
Ответы (11)
PVN maksātājs? Jūs no kuras puses - saņēmējs vai izrakstītājs? Neignorēt - tas viennozīmīgi skaidrs.
Nemaksāju PVN, par laimi. Esmu izrakstītājs. Neieskatījos vēsturē, kļūdījos. Sanākuši 2 ar vienu Nr...
Dažādi saņēmēji? Ja neesat PVN maksātājs, tad vieglākais ir sazināties ar vēlākā rēķina saņēmēju un runāt, ka viņam būs jauns rēķins tagad...
Rēķins biedrībai janvārī un rēķins slimnīcai septembrī. Apmaksāti arī janvārī un septembrī.
Slimnīcai arī līgums un nodošanas akts, sorry. Cipars figurē tajos.
Es personīgi nedarītu neko - citu problēmu pietiek, ko risināt.
Janvāris un septembris un nav PVN, tad var mēģināt par beigtu zivi izlikties. It īpaši, ja liela ķēpa ar kādu "lielu" partneri.
Добавьте букву ( А и Б ) или цифру (например через тире номер месяца) и попросите своего партнера сделать также
Apžēliņ, man gandrīz katru mēnesi kāds no klientiem vai nu izraksta divus rēķinus ar vienādiem numuriem vai kādu izlaiž. Es pielieku A tam rēķinam, kurš vēlāks.
Во всех своих экземплярах документов допишите букву "а", "Labotam ticēt", подпись, число.
По e-mail напишите клиенту с просьбой сделать то же. Распечатайте e-mail, подшейте и спите спокойно.
- paldies, mīļie
Закрыть
Краткое описание нарушения