Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

Par EDS pārskata "Iesniegto algas nodokļa grāmatiņu dati" xml failu. К списку тем

Par EDS pārskata "Iesniegto algas nodokļa grāmatiņu dati" xml failu.
No EDS var dabūt pārskatu "Iesniegto algas nodokļa grāmatiņu dati" xml faila veidā. Pārskatā ir datu lauki papildu atvieglojuma veidam un pensiju veidam. Bet nekā nevaru atrast kādas ir šo lauku iespējamās vērtības. Piemēram papildu atvieglojuma veids var būt "X. grupas invalīds", bet ļoti noderētu šo veidu pilns saraksts. Varbūt kādam tāds ir pa rokai.
Kamielisz
Kamielisz 02.06.2022 16:51
29 сообщений на сайте

Ответы (6)

No EDS var dabūt pārskatu "Iesniegto algas nodokļa grāmatiņu dati" xml faila veidā. Pārskatā ir datu lauki papildu atvieglojuma veidam un pensiju veidam. Bet nekā nevaru atrast kādas ir šo lauku iespējamās vērtības. Piemēram papildu atvieglojuma veids var būt "X. grupas invalīds", bet ļoti noderētu šo veidu pilns saraksts. Varbūt kādam tāds ir pa rokai.
Kamielisz 02.06.2022 16:51
Labrīt! Esmu šī paša saraksta meklējumos. Zvanīju VID, bet, protams, ka īsā atbilde ir - rakstiet caur sarakti.

Varbūt var padalīties?
Alison
Alison 09.03.2026 09:24
169 сообщений на сайте
Te var dabūt xml formata failu aprakstu. Sadaļā Pārskati atradīsiet vajadzīgo
https://www.vid.gov.lv/lv/eds-elektronisko-dokumentu-formatu-apraksti
Sletla
Sletla 13.03.2026 00:09
13804 сообщения на сайте
Nav tur. Es arī neatradu.
Ant_lv
Ant_lv 13.03.2026 21:12
3809 сообщений на сайте
Нужно зайти в
Pārskati>Algas nodokļa grāmatiņu dati> выбрать spēkā esošās задать период за который нужны данные. Для аудиторов это с 01,01,2025 по 31,12,2025. Нажать pieprasīt pārskatu и появятся 3 кнопочки как сохранять отчет. Там будет izdrukāt, saglabāt XML un saglabāt XSD. Выбираете saglabāt XML и все.
Jelena001
Jelena001 14.03.2026 18:11
1303 сообщения на сайте
Nav tur. Es arī neatradu.
Ant_lv 13.03.2026 21:12
Ir. Es atradu. Tieši sadaļā Pārskati, stāv pats pirmais.
Sletla
Sletla 16.03.2026 13:17
13804 сообщения на сайте
Там будет izdrukāt, saglabāt XML un saglabāt XSD. Выбираете saglabāt XML и все.
Автору нужен не XML-файл, а описание его формата для программирования.
Sletla
Sletla 16.03.2026 13:19
13804 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.