Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vai EDS var redzēt, kurš veicis nodokļu maksājumu К списку тем
Vai EDS var redzēt, kurš veicis nodokļu maksājumu
Vienam klientam, salīdzinot nodokļu atlikumus, redzu, ka VID nodokļu atlikums par vairākiem simtiem eur mazāks, nekā man grāmatvedībā. Sākumā domāju, ka varbūt kaut kas nav neklarēts. Nē, viss sakrīt.
Beigās redzu, ka VID uzrāda nodokļu maksājumu, kas NAV veikts no firmas konta.
Neviens protams neko neatceras.
Vai EDS kaut kā var redzēt, no kāda konta šis maksājums veikts?
Ответы (13)
Если на фирме есть касса и в кассе есть деньги,то можно сделать кассовый расходный ордер, что платежи были ЯКОБЫ из кассы. Правда оправдательного документа не будет,но можно приложить распечатку из ЭДСа, что в данный день был зачислен платёж. Если платёж был по банку,то можно этот платёж можно повесить на valdes loceklisa (через 2380). Я сомневаюсь,что кто-то из простых,наёмных работников будет из личных средств оплачивать налоги фирмы и благородно забудет об этом.
Понимаю,что немного неправильно написано. Может быть есть мнения получше
Es laikam likšu uz 2380 un valdes locekli.
Деньги не могли появиться из ниоткуда. Если не платилось со счета фирмы, то возможно платил валдес лоцеклис со своего личного счета. Потрясите его, пусть даст выписку из банка и спокойно проведете через 2380.
Es jau mēģināju izpurināt. Skaidrs, ka varianti, kas to izdarīja, nav bezgalīgi
Ar tādu labdarību reti kurš nodarbojas.
Es jau mēģināju izpurināt. Skaidrs, ka varianti, kas to izdarīja, nav bezgalīgi
Ar tādu labdarību reti kurš nodarbojas.
Gaidām ceturtdienu ko tā kristāla bumba pateiks. Bet līdz tam jāpurina VID arī ar identisku jautājumu...
Valsts kase - обычный счёт. А почему нельзя у них запросить информацию?
Gaidām ceturtdienu ko tā kristāla bumba pateiks. Bet līdz tam jāpurina VID arī ar identisku jautājumu...
Надо говорить, кто снял денюжку - от клиентов отбоя не будет)))
Es neesmu pārliecināta, ka tā ir laba ideja prasīt VID: "mums te vai ziniet ir tāds bardaks, ka nezinām, kurš jums ieskaitījis naudu nodokļu nomaksai, vai jūs nebūtu tik labi un nepaskatītos?".
Var jau būt, ka var noformulēt pietiekami viltīgi, lai VID nebrīnās, bet manuprāt šim ir jau par vēlu. Kamēr sagaidīsim atbildi, tikmēr jau gada pārskats būs nokavēts.
Nu dabīgi, ka var noformulēt. Piemēram, nosaukt, ka nepieciešams jaunās platformas testēšanai, kas automātiski salīdzina EDS datus ar banku un grāmatvedību. Grāmatvedis - taču ir radoša profesija
Es būtu darījis vēl vienkāršāk. Pajautājis kā NM-FP, jo nevaru saprast, vai tā krustmātes dāvana vai tā vienkārši pajokoja par to, ka samaksāja manu IIN parādu.
Vai nav bijis lēmums par parāda piedziņu? un transakcijas pārskatā piezīmes- segšana ar identifikatoru . Tad skaidrību var ieviest darbinieks kurš strādā ar piedziņas lietu.
Пару лет назад у меня был противоположный случай, мои деньги до валстс кассы не дошли, позвонила туда... все нашлось... путь был долгий, началось все с консультантов, потом максаюму даля, а потом уже и касса
Закрыть
Краткое описание нарушения