Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Stripe platforma
Labdien. Mans klients piereģistrēja mājas lapu, kurā var iepirkties caur stripe platformu. nav nekādas saprašanas kā grāmatot šos darījumus, kādas atskaites no stripe platformas var dabūt un kā pārskaitīt un ar kādu grāmatojumu uz uzņēmuma bankas konta. Vai lūdzu kādam atsaucīgam grāmātvedim ir pieredze strādājot ar šo sistēmu.
Paldies.
Ответы (2)
Viens mans klients ar to strādā. Diemžēl tā kā to dara viņš, es nevarēšu neko daudz komentēt par pārskaitījumiem un atskaitēm. Uz bankas kontu viņš pārskaita vairākas reizes mēnesī. Atskaiti man atsūta excelī, bet labāku priekšstatu es gūstu no klienta mājaslapas atskaites (mani interesē pakalpojuma pircēju valstis, lai var sagatavot OSS deklarāciju.
Realizāciju grāmatoju apmēram tā. Nodalu darījumus ar 3.valstīm un darījumus ar ES valstu fiz.pers Summāri visi trešo valstu pircēji DStripe konts K realiz. uz 3.valstīm. Summāri visi ES darījumi D Stripe konts, K realiz ES un PVN D Stripe konts, K PVN. Iekšzemes darījumu nav, bet tos tad līdzīgi.
Pārskaitījums no Stripe: D Banka K Stripe konts (26xx)
Liels paldies. Jauku dienu.
Закрыть
Краткое описание нарушения