Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
увольнение во время больничного К списку тем
увольнение во время больничного
Прошу помощь у знатоков.
Работник находится на больничном, почти 6 месяцев. СИА продаётся, все уволены, есть необходимость уволить и последнего работника. Если выплатить компенсацию за неисп.отпуск и выходное пособие, это повлияет на размер оплаты больничного Б??, в соц.отчёте будет ноль отработанных часов
Ответы (7)
На оплату б/л размер выплаты за последний месяц (когда уволите) повлить никак не может. Если болеет уже давно, то сред. зарплата страховых взносов уже давно рассчитана и используется для оплаты б\л до конца срока болезни.
Увольнение во время болезни. Больничный Б VSAA будет начислять и далее, не будет считаться, что человек получил доход и оплата больничного не положена?
Про оплату не знаю,но если человек больше нигде не работает,то и больничный Б как таковой ему не положен. Его просто закроют
Увольнение во время болезни. Больничный Б VSAA будет начислять и далее, не будет считаться, что человек получил доход и оплата больничного не положена?
Slimības laikā var atlaist tikai tad, ja nepārtraukti slimo vismaz 6 mēnešus (vai gadu trīs gadu periodā). Vai ja uzņēmumu likvidē (pārdošana nav likvidācija).
Slimības lapu pārstās maksāt 30 dienas pēc atlaišanas datuma.
больничный Б как таковой ему не положен. Его просто закроют
человек трудоустроен в 2х местах. Это если единств.место работы, то через 30 дней после увольнения больничный Б не положен. Вопрос- не ухудшит ли положение работника декларированный "доход" в виде выходного пособия и компенсации за неисп.отпуск
Slimības laikā var atlaist tikai tad, ja nepārtraukti slimo vismaz 6 mēnešus (vai gadu trīs gadu periodā). Vai ja uzņēmumu likvidē (pārdošana nav likvidācija).
Atlaišana no darba ieplānota uz dienu- 6mēneši + 1 diena
Slimnieka dokumenti jau iesniegti VDEĀVK: Lapa B turpinās vai inv.grupa
Cilvēks nodarbināts 2vietās.
Если кому интересно, ответ от социков.
Вопрос: Esmu uz darba nespējas lapas gandrīz 6.mēnešus. Iesniegti dokumenti VDEĀVK.
Līdz šim brīdim esmu nodarbināts divas darba vietās.
Viena darba vieta ar mani darba attiecības tiks izbeigtas.
Darba dēvējs plāno izmaksāt man kompensaciju par neizmantoto atvaļinājumu
un atlaišanas pabalstu. Protāms, darba dēvēja ziņojuma par VSAOI, IIN-
ailē nosrādāto stundu skaits, būs nulle.
Ответ: Informēju, ka slimības pabalsta saņemšanas laikā nevar tikt reģistrēti darba ienākumi, jo šajā gadījumā nav tiesību saņem pabalstu.
Sekojoši, par Jums pabalsta saņemšanas periodā nevar tikt veiktas sociālās iemaksas un nevar tikt norādītas nostrādātās darba stundas. Izmaksājot vienreizējos atbalsta maksājumus (prēmija, atlaišanas pabalsts u.c.), maksājuma uzdevumā nepieciešams konkretizēt, par ko izmaksas tiek veiktas. Ja ienākumi netiks reģistrēti kā atalgojums par darba periodu (darba stundām), tad šīs vienreizējās izmaksas Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) pabalstu izmaksu neietekmēs. Proti, slimības pabalsts tiks izmaksāts.
Ar cieņu
Z...G... Kontaktu centra klientu apkalpošanas operatore
Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra
Закрыть
Краткое описание нарушения