Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis К списку тем
Ответы (4)
Manuprāt, vieglāk atrast visas kļūdainās operācijas un stornēt. Vai tik daudz bija to grāmatojumu? Vēl protams var mēģināt atjaunot no daily backup (ja loti nekļūdos, to izveido, atverot datubāzi), ja jums ir lokālā versija, bet es tomēr neriskētu.
Es uzliktu -finanšu dokumenti ar atlasi. Atlasītu pēc kontiem 8150 un 8250 (ja vēl citus lietojāt, tad tos arī) un kur dokumenta reģistrācijas datums ir šodiena.
Es uzliktu -finanšu dokumenti ar atlasi. Atlasītu pēc kontiem 8150 un 8250 (ja vēl citus lietojāt, tad tos arī) un kur dokumenta reģistrācijas datums ir šodiena.
Atlasīt visus dokumentus pēc reģistrācijas datuma, iezīmēt un ar delet izdzēst.
Ja lietojat lokālo versiju - izveidojiet datubāzes kopiju (drošības nolūkiem), atrodiet kopiju uz dienas sākumu un atjaunojiet datus no tās.
Ja lietojat lokālo versiju - izveidojiet datubāzes kopiju (drošības nolūkiem), atrodiet kopiju uz dienas sākumu un atjaunojiet datus no tās.
ja jums joprojām ir atlikumi 2021.gaadā - uztaisiet virsgrāmatu par 2021.gadu
Apskatieties, kuriem kontiem ir atlikums un atlasiet pēc tiem kontiem. Varbūt esat netīšām kādam dokumenta nepareizu datumu ielikusi.
Apskatieties, kuriem kontiem ir atlikums un atlasiet pēc tiem kontiem. Varbūt esat netīšām kādam dokumenta nepareizu datumu ielikusi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть