Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jumis jaunās cenas...
Man vairs nav ko teikt
https://atbalsts.mansjumis.lv/hc/lv/articles/11110418127634-K%C4%81-main%C4%ABsies-cenas-no-2023-gada-1-augusta-
Sveiciens visiem ārpakalpojumu grāmatvežiem ar 200+ procentu inflāciju.
Ответы (14)
Nauda viņiem vajadzīga tik ļoti, ka netiek sagaidītas pat gada beigas. Nevienu brīdi man nebija šaubu, ka no Jumja jāatvadās, un tagad tam vēl viens apstiprinājums.Domāju, ka tas ne tālu nav pēdējais pārsteigums ko no viņiem var sagaidīt.
ne visiem laikam matemātika ir stiprā puse.
Man piemēram licence no 01.08. būs lētāka.
Attiecībā uz Jumi, man ļoti pietrūkst stabilitātes. Tas tomēr ir svarīgs darba instruments un ir jāspēj prognozēt, ko es varēšu ar to izdarīt nākamā gada laikā un ko tas man maksās.
ne visiem laikam matemātika ir stiprā puse.
Man piemēram licence no 01.08. būs lētāka.
Как может быть дешевле, если платить теперь нужно будет за два отдельных модуля?
Хотя, может и у меня с математикой плохо
Ja aizraksta atbalstam un pajautā par cenām, tad manā gadījumā ar 30 datu bāzēm licences cena samazinās par 5 EUR, tādu atbildi saņēmu
jāgaida, kad viņi publicēs aprēķina kalkulatoru
Ja aizraksta atbalstam un pajautā par cenām, tad manā gadījumā ar 30 datu bāzēm licences cena samazinās par 5 EUR, tādu atbildi saņēmu
Jūs nesapratāt jauno konceptu - no 1.augusta ir jāmaksā divas cenas katru mēnesi, viena par grāmatvedības programmu un otra par algu aprēķināšanas moduli. Un ja grāmatvedim kopā pa visiem klientiem ir 100+ darbinieki, tad cena pieaug par 45 EUR mēnesī. Vienam uzņēmumam ar 5 darbiniekiem protams cena nemainīsies, bet ārpakalpojumu grāmatvežiem, kuriem pa visiem uzņēmumiem salasās darbinieku skaits cietīs smagi.
Mani intreresē, kā rēķinās Personāla cenas. Man ir vairāk nekā 10 klienti, kuros ir pa vienam darbiniekam. Ja tos visus varēs summēt zem viena Personāla, tad varbūt nemaz nepaliks daudz dārgāk salīdzinājumā ar to, kā ir šobrīd.
Datu bāzes laikam no augusta būs visas jāpārliek mākonī, ja gribēs saglabāt pilnu funkcionalitāti, tādēļ arī cenu izmaiņas gada vidū.
Mani intreresē, kā rēķinās Personāla cenas. Man ir vairāk nekā 10 klienti, kuros ir pa vienam darbiniekam. Ja tos visus varēs summēt zem viena Personāla, tad varbūt nemaz nepaliks daudz dārgāk salīdzinājumā ar to, kā ir šobrīd.
Datu bāzes laikam no augusta būs visas jāpārliek mākonī, ja gribēs saglabāt pilnu funkcionalitāti, tādēļ arī cenu izmaiņas gada vidū.
Summē kopā visus vienā katlā. Ja ir 10 uzņēmumi ar vienu darbinieku katrā, tad kopā ir 10 darbinieki un var izbraukt pa lēto
Jūs nesapratāt jauno konceptu - no 1.augusta ir jāmaksā divas cenas katru mēnesi, viena par grāmatvedības programmu un otra par algu aprēķināšanas moduli. Un ja grāmatvedim kopā pa visiem klientiem ir 100+ darbinieki, tad cena pieaug par 45 EUR mēnesī. Vienam uzņēmumam ar 5 darbiniekiem protams cena nemainīsies, bet ārpakalpojumu grāmatvežiem, kuriem pa visiem uzņēmumiem salasās darbinieku skaits cietīs smagi.
Jā, es šodien saņēmu atbildi par savas licences cenu, ar 1.augustuman licences cena ir mazāka par 5 EUR nekā tagad
Jā, es šodien saņēmu atbildi par savas licences cenu, ar 1.augustuman licences cena ir mazāka par 5 EUR nekā tagad
А Вам точно Personāls не нужен?
А Вам точно Personāls не нужен?
Kāpēc, Jumis ar Personālu, jā nu gribot negribot Personāls būs jāliek mākonī, bet viss pārējais paliks pa vecam. Vismaz pagaidām, kamēr viņi neko citu neizdomās.
Man vienam pazīstamam uzņēmumam, kam ir līdz 10 darbiniekiem, cena sanāks tāda pati. Agrāk pamata Jumis plus 1 lietotājs bija 44 eur plus PVN (35+9). Nākotnē būs 30+8+6=44 plus PVN.
Njā... nu neko... tikai bikiņ vairāk ...36,30 EUR katru mēnesi
Personāls mums rullē... kaut kā nesanāk viņiem laikam iekasēt naudiņas no personāls Plus, tad nu maksājiet par standartu
Закрыть
Краткое описание нарушения