Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Kad skaidrās naudas darījumi pārsnieguši 3000 Ls!!!!!!! К списку тем
Ivinja 25.11.2004 14:49
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (2)
Поиск.
Inst 25.11.2004 14:58
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
14. Ja darījuma dalībnieks, veicot darījumu, iemaksā skaidru naudu otra darījuma dalībnieka bankas kontā, tad mēneša laikā šādi veiktos darījumus saskaita un, ja kopsumma pārsniedz 1000 latu, minētos darījumus deklarē.
15. Ja šo noteikumu 14.punktā minēto un deklarēto darījumu kopsumma pārsniedz 3000 latu, darījuma dalībniekam netiek piemērota likuma "Par nodokļiem un nodevām" 30.pantaotrajā daļā noteiktā soda nauda.
Значит/если еще не упущено время т. сделки происходят в ноябре/ нужно вернуть деньги/фективно аннулоровть сделку/, а потом их внести на счет продавца наличными через банк.
15. Ja šo noteikumu 14.punktā minēto un deklarēto darījumu kopsumma pārsniedz 3000 latu, darījuma dalībniekam netiek piemērota likuma "Par nodokļiem un nodevām" 30.pantaotrajā daļā noteiktā soda nauda.
Значит/если еще не упущено время т. сделки происходят в ноябре/ нужно вернуть деньги/фективно аннулоровть сделку/, а потом их внести на счет продавца наличными через банк.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть