Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Dabas resursu nodoklis par tekstilizstrādājumu atlikumiem К списку тем

Dabas resursu nodoklis par tekstilizstrādājumu atlikumiem
Labdien! Neskaidrības, vai DRN būs jāmaksā par tekstila atlikumiem uz 01.07., kuri tiks realizēti pēc 01.07. Latvijā. Bet esam mazi tirgotāji, nedaudz tekstilizstr. iepirkts iepriekš no cita LR uzņēmuma, tātad jau iepriekš nebijām pirmie, kas realizē. Zvanīju VID vakar, par atlikumiem nav nekur atrunāts- viņu doma, ja ir pavadzīme par iegādi līdz 01.07., pierādot, ka nebijām pirmie, tad pēc loģikas mums nebūtu jāmaksā DRN. Taču par šo atlikumu realizāciju pēc 01.07. arī tā cita firma vairs nesamaksās, tātad neviens nesamaksās. Te atkal cita loģika ieslēdzas. Varbūt kāda/s ir jau ticis skaidrībā par šo jautājumu? Paldies!
Xinga
Xinga 21.06.2024 09:59
194 сообщения на сайте

Ответы (1)

Vai mēs nemaksāsim par tirgū laisto apjomu (kg) (tai skaitā tirgū pirmo reizi laistu lietotu, bet vēl lietojamu tekstilizstrādājumu apjoms (kg)) ?
Elecbird
Elecbird 26.06.2024 10:33
2614 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.