Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Uzņēmuma līgums ar SE darbinieku К списку тем

Uzņēmuma līgums ar SE darbinieku
Ja uzņēmums ir noslēdzis Uzņēmuma līgumu ar Zviedrijas pilsoni un šī persona strādās Zviedrijas teritorijā, bet mūsu (LV) uzņēmuma labā, viņš var mums iedot kādu dokumentu, lai viņš varētu maksāt nodokļus nevis Latvijā, bet Zviedrijā ( zviedru A1 sertifikāts)?
Elmari
Elmari 14.10.2024 16:40
194 сообщения на сайте

Ответы (4)

Ziniet man ļoti nepatīk kad visu grib dabūt par velti.unizmantot cilvēkus. Tā ir juridiska konsultācija ,kur cilvēks iegulda savus resursus laiku,enerģiju ,zināšanas.Par to ir jāmaksā...Es zinu šo jautājumu un atbildi zinu.Betnedarīšu to principa pēc.Sevi ir jāciena..Domājiet ka man slikts raksturs..
Sondra999
Sondra999 07.11.2024 21:22
8 сообщений на сайте
Ziniet man ļoti nepatīk kad visu grib dabūt par velti.unizmantot cilvēkus. Tā ir juridiska konsultācija ,kur cilvēks iegulda savus resursus laiku,enerģiju ,zināšanas.Par to ir jāmaksā...Es zinu šo jautājumu un atbildi zinu.Betnedarīšu to principa pēc.Sevi ir jāciena..Domājiet ka man slikts raksturs..
Sondra999 07.11.2024 21:22
Ну не хотите, так и не отвечайте, никто ж не заставляет. Или скажите, что готовы дать платную консультацию.
Форум для того и нужен, чтобы вопросы задавать
Albina
Albina 08.11.2024 10:05
64739 сообщений на сайте
Ja uzņēmuma līgums ir par kaut kādu profesionālo pakalpojumu, tad ja summa gadā ir līdz 5000 EUR, tad pietiek ar Zviedrijas izsniegtu rezidences apliecību. Ja summa virs 5000 EUR gadā, tad vajag abu valstu saskaņoto veidlapu no MK noteikumiem
https://likumi.lv/ta/id/14132-kartiba-kada-piemerojami-starptautiskajos-ligumos-par-nodoklu-dubultas-uzliksanas-un-nodoklu-nemaksasanas-noversanu
_susurs_
_susurs_ 11.11.2024 08:51
856 сообщений на сайте
Ja uzņēmuma līgums ir par kaut kādu profesionālo pakalpojumu, tad ja summa gadā ir līdz 5000 EUR, tad pietiek ar Zviedrijas izsniegtu rezidences apliecību. Ja summa virs 5000 EUR gadā, tad vajag abu valstu saskaņoto veidlapu no MK noteikumiem
https://likumi.lv/ta/id/14132-kartiba-kada-piemerojami-starptautiskajos-ligumos-par-nodoklu-dubultas-uzliksanas-un-nodoklu-nemaksasanas-noversanu
_susurs_ 11.11.2024 08:51
Paldies Jums!
Elmari
Elmari 11.11.2024 09:40
194 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.