Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Годовая декларация нерезидента К списку тем
Ответы (6)
Если было что-то к обязательному декларированию надо сдавать. Или хотите получить переплату ИИН. https://www.vid.gov.lv/lv/obligati-iesniedzama-gada-ienakumu-deklaracija
Labdien.
Neverot jaunu tēmu man sekojošs jautājums- ja katru mēnesi darba devējs iesniedz "IeIeN pārskats par izmaksām nerezidentiem" vai jāiesniedz arī kopējais gada paziņojums "Paziņojums par fiziskajai personai izmaksātajām summām" ( ne Ukrainas pilsoņi, jo tiem jau cita kārtība)
Neverot jaunu tēmu man sekojošs jautājums- ja katru mēnesi darba devējs iesniedz "IeIeN pārskats par izmaksām nerezidentiem" vai jāiesniedz arī kopējais gada paziņojums "Paziņojums par fiziskajai personai izmaksātajām summām" ( ne Ukrainas pilsoņi, jo tiem jau cita kārtība)
Labdien.
Нет, не надо. Исключения только для украинцев и там 2 варианта есть.
Paldies, Albina. Tātad VID darbinieki atkal pārcentušies, jo nodomāju, ka esmu ko palaidusi garām un ka ar decembri kaut kas mainīsjies, jo līdz tam nesniedzu un viss bija kārtībā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть