Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Par VSAOI apliekamiem vai neapliekamiem ienākumiem pašnodarbinātai personai- ārsts К списку тем

Par VSAOI apliekamiem vai neapliekamiem ienākumiem pašnodarbinātai personai- ārsts
Labdien,

esmu nesaprašanā- ir izskatīti daudz visādi metodiskie materiāli, bet atbilde tomēr nav atrasta- varbūt kādam no Jums ir bijusi šāda situācija- ārsts, kuram Nacionālais veselības dienests pārskaita kvotētos ambulatoros pakalpojumus- t.n., ka pacients maksā tikai valsts nodevu, bet pārējo summu apmaksā šis dienests.

Jautājums- vai šie kvotētie ambulatorie pakalpojumi( apmaksātie) no šī dienesta tiek uzskatīti par apliekamiem ieņēmumiem un jāapliek ar VSAOI vai tomēr jāuzskata par neapliekamiem ienākumiem...?

Liels paldies jau iepriekš par atbildēm.
Smaids
Smaids 04.08.2026 18:13
21 сообщение на сайте

Ответы (2)

Cik man zināms, visas šīs kapitācijas naudas ir parasti ienākumi, kuriem visbiežāk rodas tikpat lieli izdevumi, bet IIN izpratnē šis ir parasts apliekamais ienākums.
Ant_lv
Ant_lv 04.08.2026 20:14
3840 сообщений на сайте
Cik man zināms, visas šīs kapitācijas naudas ir parasti ienākumi, kuriem visbiežāk rodas tikpat lieli izdevumi, bet IIN izpratnē šis ir parasts apliekamais ienākums.
Ant_lv 04.08.2026 20:14
Nu ja, man arī tā sāk likties, ka būs vien - parasti-apliekami ienākumi... Paldies !!
Smaids
Smaids 04.08.2026 20:49
21 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.