Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kokmateriālu imports
1.Kokmateriālu PVN pielikumā 14.ailē no importa aprēķinās PVN, kurš jāieliek parastās PVN deklarācijas 68.ailē. Bet vai tad nav tā, ka uz muitas brokers aprēķina savādāku PVN un tas ar deklarāciju nesakrīt?
2.Kā pareizi jākontē kokmateriālu imports
D71* vai 21*
D5721??????
Ответы (9)
es atvainojos, man nav bijis imports, bet vai imports noformējas uz KTPR ?
tad kāpēc Jūs gribat to ievietot PVN deklarācijas pielikumā par darījumiem ar kokmateriāliem? Tas tiek aizpildīts tikai par KTPR, ja es nemaldos.
bet runājot par kontēšanu, vai uz krājumiem vai uzreiz uz izmaksām, tas jau ir atkarīgs no tā, kāda Jums uzņēmumā ir kārjumu uzskaites metode- ja nepārtrauktā - tas uz krājumiem 21..., bet ja periodiskās- tad uz izmaksām 71...
tur gan tiešām ir rindiņa kokmateriālu imports.... tikai neesmu sapratusi, kāpēc.
Jā, tik tiešām viņs tur liekas un pārnesas uz 68.aili tikko papētīju.
interesanti, ja nav KTPR, vai tas invoice tiek atspoguļots PVN pielikuma partneru sarakstā? Es atvainojos, man tiešām nav bijis imports, bet mani interesē, kā tas notiek?
Es esmu redzējusi, ka invoisus arī raksta partneru sarakstā-tur jau ir rakstīts-"pavadzīme vai muitas deklarācija"
skaidrs.
Paldies, vismaz vajadzības gadījumā zināšu.
Закрыть
Краткое описание нарушения