Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nebijusi situacija man... К списку тем
Nebijusi situacija man...
Bija auto uz finansu lizingu to vel nenomaksajam bet auto nolema pardod (ir lizinga kompanijas piekrisana) bet situacija vel sarezgitaka ar to, ka ir savstarpejo ieskaitu akts starp 3 pusem - mums,lizinga kompaniju un treso kurs perk so auto no mums par to, ka MES lizinga kompaniaji so atlikumu NEMAKSAJAM lidz ar to dzesot savas saistibas vienlaicigi pardodot auto 3 personai rodas debitoru saistibas kuras tad sada veida izlidzinas.Sakietkadi gramatojumi jaizdara man bilance man tacu stav sis parads lizinga devejam (ar PL skaidrs it ka ...) vai tad ari uz si akta pamata varu izdarit gramatojumu
D 53.. K ieskaits
un kad pardodu tresajai personai
D ieskaits K 23..
un kas ar PVN ?
Un varbut ir vel kadas nianses saistiba ar pasu PL ?
Ответы (4)
1)Должен быть выписан счет от лизинговой компании Вашей фирме на остаток долга, соответственно с ПВН.
2)Счет (ППР) при продаже должен быть выписан на полную сумму продажи, включая остаток Вашего долга лизинговой компании.
3)Теперь оплата покупателем: часть суммы он платит Вам, часть - лизинговой компании.
4) Взаимозачет на сумму Вашего долга лизинговой компании Д53хх К 23хх.
Остатков на этих счетах быть не должно.
DJa rekinu no lizinga kompanijas sanemem ar piezimi NEAPMAKSAT, tad PPR ari izrakstiju uz to treso firmu.SummaPPR parsniedza parada summu lizinga kompanijai.Tadtads ari tas gramatojums bus D 53.. K 23.. vienigais ka starpiba (cik zinu gan kaut kada bus), bet to tad acimredzot mums iemksas pircejs caur banku. Bet kas ar PVN ? No PPR ka parasti un viss? Un PL norakstu no bilances ka parasti pie pardosanas ja?
PALDIES !
Списывается PL с баланса как обычно при продаже.
Оплата при продаже третьей персоне:
1) Вы выписали ППР: Д23хх - К6ххх, К5721
2)на сумму долга лизинговой компании Д53хх, Д5721 - К23хх (он платит лизинговой компании);
2)Д26хх К 23хх (он платит разницу Вам.)
Paldies cerams, ka viss sanaks
Закрыть
Краткое описание нарушения