Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
kases grāmata К списку тем
Bugaltiere 10.12.2004 16:10
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
Ответы (3)
a ja struktūrvienībā nozīmēt avansa norēķinu personu, kura inkasē naudu un mēneša beigās atskaitās, iemaksā to uzņēmuma kasē? Es gan īsti nezinu vai tā drīkst, bet varbūt drīkzt nozīmēt ar direktora rīkojumu personu, kura inkasē naudu no EKA un iemaksā bankas kontā. Bet grāmatvedim iesniedz avansa norēķinu, kur pa datumiem atšifrē inkasāciju.
Mhm ideja jau laba. Bet direktors ir arī kasieris. Brauc piemēram uz Rīgu uz pāris dienām, ja ir kautkas jāsamaksā bankā un ja kontā pietrūkst naudas viņš to papildina par personīgajiem līdzekļiem un bankas izdruķā uzrādās "konta papildināšana", bet man pēc tam ir jāuzrāda, ka nauda ir ņemta no kases (no citurienes nav ko ņemt, piemēram). Un ja viņš ir papildinājis kontu otrdien, bet uz šejieni atbrauc tikai piektdien, es reāli neko nevaru kases grāmatā ierakstīt
Bugaltiere 10.12.2004 16:32
88 сообщений на сайте
88 сообщений на сайте
nu tāpēc jau es saku, ka labāk laist caur avansa norēķinu 2380 kontu. Man arī direktors ir kasieris un es konta papildināšanu un izņemšanu no konta uz bankas izraksta kontēju uz 2380.kontu Kasē ielieku tik, cik vajag algu izmaksai (D2610 K 2380), lai gan pat algu avansa norēķinu persona var izmaksāt caur savu avansa norēķinu, pieliekot kā attaisnojumu algu sarakstu, zinu, ka tā dara daži. Personīgi es algas tomēr caur kasi laižu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть