Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Mazvērtīgais inv. К списку тем

Mazvērtīgais inv.
Lūdzu palīdziet, nesen iegādājāmies programmu Tildes Jumis un tagad īsti nesaprotu, kā viņā pareizi nokontēt ienākošo pavadzīmi, kurā ir gan mazvērtīgais inventārs, gan celtniecības materiāli, iespējams arī pamatlīdzekļi. Programmā pieļaujamais kontējums tikai viens, nevis atsevišķi katrai precei ?
Ixs
Ixs 13.12.2004 15:10
30 сообщений на сайте

Ответы (6)

es ienākošās PPR un KTPR ievadu atsevišķi grāmatojumos un liec kādus kontējumus vien vēlies. Un apmaksājot ļoti vienkārša ir dokumneta piesaiste pie izpilde. Ienākošās PPR un KTPR es vienmēr laižu caur K (5310)un apmaksājot no maksājuma uzdevuma izpildīta, kur blakus vārdam izpildīts ir taustiņš, kas atvērs ievadītās PPR ar šo firmu un tur var atķeksēt, ka ir apmaksāta.
Cleo
Cleo 13.12.2004 15:19
19234 сообщения на сайте
bet ja gribat pie noliktavas to visu piesaistīt, tad pievienojiet kontējumu. Nemācēšu pateikt kā, jo neizmantoju noliktavas variantu.
Cleo
Cleo 13.12.2004 15:31
19234 сообщения на сайте
Gribētos jau gan, lai atsevišķi nav jāuzskaita celtniecības materiāli. Pamatlīdzekļiem es izdomāju kā to izdarīt, protams sanāk divreiz garāks ceļš, bet ja tā vēl jāņemas ar mazvērtīgajiem. Varbūt var šos ar pa taisno laist uz izmaksāt uz 7.. bez mazvērtīgā inv. konta, tik sastādīt norakstīšanas aktu un viss.
Ixs
Ixs 13.12.2004 15:51
30 сообщений на сайте
personīgi es mazv. atsevišķi neuzskaitu, lieku uzreiz izmaksās un aktā norakstu.
Cleo
Cleo 13.12.2004 15:53
19234 сообщения на сайте
Gribēju vēl uzjautāt, no šīs programmas ir iespējams izdrukāt gatavu aktu, kaut kā negribas no rokas visu to darīt, dikti jau daudz tā mazvērtīgā salasās pa mēnesi.
Ixs
Ixs 13.12.2004 16:12
30 сообщений на сайте
nez, es no rokas taisu. Varbūt kāds zin.
Cleo
Cleo 13.12.2004 16:21
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.