Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par 12 % piemaksu PVN
Paliidziet LUUDZU!!!!
Vai uz 12 % komp.izmaksuattiecas tas pats, ka faktiski samaksaatais PVN var iekljaut priekshnodoklja paarskataa ari veelaakaa periodaa nekaa fakt.samaksaats Paldies visiem. Ceru uz muusu apmekleetaaju atbalstu. paldies
Ответы (3)
nevaru atrast tieši tādu teikumu, bet ja likumā jau iet runa par priekšnodokli (ka to var iekļaut arī vēlākā periodā), bet nav teikts likme. Neesmu saskārusies ar lauksaimniekiem, kam izmaksā 12% kompensāciju "PVN1 pārskatā 18.15.5. ja apliekamā persona saskaņā ar likuma 13.1pantu zemnieku saimniecībai izmaksā PVN 12 % kompensāciju, tad uzrāda maksājuma dokumenta numuru un datumu;" Es saprotu, ka var rīkoties tāpat kā ar parastu priekšnodokli.
Paldies liels Jums CLEO uz jums bija liktas manas ceriibas, jo es ari ar sho 12 % kompensaaciju nebiju saskaarusies.
oj, es pat samulsu ;/. Mans vārds pilnīgi noteikti nav likums, es tikai mācos no gudrākām galvām te forumā, turklāt es tikai izteicu savu viedokli, kā es saprotu šo situāciju. Arī semināros daudzkārt ir teikts, ka realizācijas PVN ir noteikti jāuzrāda periodā, kad tā notiku (no likuma viedokļa), bet priekšnodokli var iekļaut arī vēlākā periodā, bet ne agrāk par to, kad to atļauj likums. Bet 12% kompensācija, ko izmaksātājāt Jūs zemniekam manā izpratnē ir tāds pats priekšnodoklis kā pārējo likmju PVN, tikai uzrādās atsevišķā ailītē un drusku citādākā kārtībā pārskatā PVN1.
Закрыть
Краткое описание нарушения