Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Es atkal par tiem PPR reģžurnāliem К списку тем

Es atkal par tiem PPR reģžurnāliem
Vēršos pie tiem, kas strādā ar Tildi. Tildei jau tiku rakstījusi, bet atbilde mani neapmierināja. Kā darāt Jūs-rakstat tos žurnālus ar roku vai esat izveidojuši programmā lietotāja atskaiti, kas atbilst noteikumiem.PPRar preci pārdošanai programma Noliktavā reģistrē un izdrukā gandrīz pareizi(nav kārtas numuru). Mazv.inv norakstu uzreiz, tādēļ grāmatoju caur finansu dokumentiem. Bet no šejienes nevar izdrukāt pareizā formā(Nav PVN , summas bez PVN). Varbūt VID pie tā nekasās?
Lo2002
Lo2002 15.12.2004 14:23
174 сообщения на сайте

Ответы (8)

īsti nesapratu par ko iet runa. Ja Jūs grāmatvedību kārtojat datorprogrammā jums nekādi reģistrācijas žurnāli nav jāraksta. PVN reģ. žurnālus aizpilda tikai tie kas grāmatvedību veic vienāršā ieraksta sistēmā. Tildē taču var izdrukāt uzreiz PVN deklarācijas pielikumu atšifrējot katru darījuma partneri atsevišķi.

Ja es nesmu Jūsu jautājumu pareizi sapratusi rakstiet man irenaZ23@inbox.lv es pašreiz strādāju ar 2004 Jumja novembra versiju.
Irenaz
Irenaz 15.12.2004 21:37
157 сообщений на сайте
Runa iet par PPR (nevis PVN ) reģistrācijas žurnālu. Žurnālam jābūt noformētam tā, kā to paredz MK notekumi.
Irena22
Irena22 15.12.2004 21:56
42998 сообщений на сайте
Jā, runa iet par PPR žurnālu.Es saprotu ka šis žurnāls jāizdrukā tikai tad, kad to prasa VID pārbaude. Laikam nekas cits neatliek, ka pildīt ar roku....:(((( Nav kādam pieredze šajā jautājumā ar VIDu?
Lo2002
Lo2002 15.12.2004 22:05
174 сообщения на сайте
VID noteikti žurnālu paprasīs, ir jau prasīts vairākiem un ir bijušas diskusijas arī te forumā. Personīgi es jau it kā teicu, vedu šo žurnālu Excelī un izdrukāju vienu reizi gadā. Par cik man PPR ir labi, ja viena PPR mēnesī, tad man to žurnālu nav prasījuši, to ties man ir pāris desmiti KTPR, kuriem ir atsevišķs žurnāls.
Cleo
Cleo 16.12.2004 07:54
19234 сообщения на сайте
Ja vedu žurnal v NOLIKTAVA, ves tovar čerez IEPIRKŠANAS PAVADZĪMES, a pročije PPR čerez IEPIRKŠANAS PASŪTĪJUMS,

togda oni vse popadajut v PPR REGISTR.

I ničego ne nado delat rukami i v Excelle
Nastja2
Nastja2 16.12.2004 10:21
139 сообщений на сайте
Nastja2-a programma delajet nomer porjadka(kārtas numuru)PPR? Po mojemu-ne delajet.
Lo2002
Lo2002 16.12.2004 12:22
174 сообщения на сайте
Nastja2-i ješčo vopros-eti pročije PPR čerez IEIRKŠANAS pasūtījums-každij tovar tože zavodite ili vsjo pod odnim nazvanijem?
Lo2002
Lo2002 16.12.2004 14:30
174 сообщения на сайте
Ja zavožu vse pod odnim nazvanijem, naprimer, kancejejas preces...

Nu, nomer porjadka v krainem slučaje sami pripišete, zato rukami ničego delat ne nado
Nastja2
Nastja2 17.12.2004 10:33
139 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.