Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvežu kursi.
Labdien,
Vai kaads, luudzu nevareetu ieteikt kaadus intensiivus, labus graamatvezjukursus, taa sakot no Nulles. Piedaavaajums ir milziigs, bet gruuti pateikt kursh piedaavaa daudzmaz adekvaatus rezultaatus.
Man kaa veesturniecei ljoti gribas arii mazliet pamaaciities kautko dderiigu,
Ar cienju,
Gaidot atbildes.
Ответы (19)
mans personīgais viedoklis- velti izšķiests laiks. Kursi der grāmatvežiem - iesācējiem savu zināšanu nostiprināšanai, tas kam nav pat saprašanas nekādas par grāmatvedību diez vai to iemācīsies kursos, lai arī cik intensīvi tie nebūtu. Tehnikumā grāmatvedību mācījos 4 gadus un tikai pēdējā gadā sāku apjaust kas tas ir. Kad sāku reāli strādāt tad sapratu, ka dzīvē viss ir savādāk nekā māca skolā. Vienīgi pamati noderēja, pārējais nāk ar praksi.
ну прям:-забудьте все то , чему вас учили в школе:)))
а как же те -которые зазывают: все с 0??
все зависит от того- зачем Вам это надо.если для интересу(кросворды разгадывать)- почитайте литературу, а для жизни-то это серьезно учиться надо.
Vot i ja o tom zhe, po voprosu sljedujet - ho4ju nau4itsja 4emu to poljeznomu.... neskazano- ho4ju popolnjitj rjadi buxov
Клео, позвольте с Вами не согласиться - я тоже начинала с нуля, не имея не малейшего представления о предмете, с двухнедельных курсов. Дали информацию к размышлению, а дальше - учишься уже сам.
Martinas, nu tak dalji toljko informaciju a daljshe u4isj sam
vot v praktike vsemu i nau4iljisj a v kursah vas toljko podtolknulji k etomu
Но без курсов не было бы и практики. А начинать практику, не имея хотя бы начальных знаний - я этого не понимаю.
Sākumā vajag arī nedaudz teoriju pamācīties, lai zinātu, kas ir aktīvs, kas pasīvs, lai iemācītos zīmēt lidmašīnas (man ja nevaru ar kaut kādiem grāmatojumiem tik galā,vienmēr zīmēju tos samaļotikus - palīdz), lai varētu atšķirt pašu kapitālu no pamatkapitāla utt.
Man mana pirmā grāmatvedības pasniedzēja iemācīja mīlēt grāmatvedību kā dzīvesveidu (jo man bija citi plāni - kļūt par juristu) - un es esmu viņai par to patiecīga, jo grāmatvedība man tiešām patīk;)
ну во, напугали человека- только что была и пропала:)) было бы желание- и бухучету научиться можно,а если еще и на ВГК общаться-то сплошное удовольствие будет:)))
Es pirms 15 gadiem tā arī sāku, neko nezinot iestājos darbā un tūlīt pēc mēneša bija jānodot bilance, pirmie kursi bija par bilences sastādīšanu, ko man arī vajadzēja. Piekrītu Ritai, grāmatvedis tas ir dzīvesveids, vari izmācīties visus 5 gadus un nekā nesaprast.
Pladies par viedokljiem.
Saprotu, ka dazjaadi var skatiities uz sho jautaajumu, bet graamatvediibas jautaajunms mani ir ljoti ieintereseejis , un es tieshaam veeleetos kiaadu paliidziibu piemeerotaaku kursu atrashanaa!!!!!!!
рубяты, подскажите фирмочки с курсами, я то рижских не знаю:(не "клюйте" на самые дешевые и не увлекайтесь дорогими-на первых порах Вам крутые не нужны:)
"GRADA" при Латвйском университете
Ludmilas, liels paldies Jums!:)
Es arī esmu izgājusi kursus "Grādā". Iesācējiem tie ir labi gan no tā viedokļa, ka pasniedzēja iepazīstina gan ar grāmatvedības būtību, gan uzreiz "izurbjas" cauri likumiem, kas saistīti ar grāmatvedību un nodokļiem. Un piedevām ar jaunumiem iepazīstinās. Un nav dārgi
Я тоже училась в "Града". Правда, 11 лет назад.
es gan mācījos tehnikumā 4 gadus un LLU 3 gadus.
Un tik un tā lielākoties visu apguvu tieši praktizējot.
Bet jo vairāk es te esmu un jo vairāk es uzzinu, jo vairāk man šķiet, ka neko es nezinu, ka patiesībā zinu tik mazu daļiņu no visas lielās grāmatvedības, ka bail metas.
Kursos tomēr varbūt daudz vairāk dod zināšanu grāmatvedībā, nekā augstkolā. Mācoties jau RA 5.kursā grāmatvežos varu teikt, ka grāmatvedību neklātienē nevar iemācīties, vienīgais jau esošās zināšanas papildināt.
Pēc grāmatvežu kursiem, kad sāku strādāt (sākumā par gr.palīgu) viss likās pilnīgi savādāks, nekā pasniedza lekcijās. Zināšanas tiešām nāk ar laiku:)
Bet, ja ir liela vēlēšanās apgūt grāmatvedību, tad gan jau viss izdosies un būs OK! Lai Jums Pandorinja veicas grāmatvedības apgūšanā!!!!
p.s.Interesanti,kur vēsturnieki uzzina par VGK?
Man daudzi pazīstami grāmaveži nemaz nezin par tādu VGK eksistenci(nu līzd laikam, kamēr es nenoreklāmēju:))
Cleo ...to jau sokraats paaris tuukstoshus pirms muusu eeras saprata , ka " es zinu tikai to, ka neko nezinu" ...:)) Taa jau ar jebkuru jomu , jo vairaak uzzina, jo mazaak liekas, ka zin ..:))
Rita ...es pa sievieshu forumu meedzu delfos pagroziities, un tyur daudz ko deriigu var uzzinaat. Shis ir burviigs un nopderiigs saits.
Pashlaik straadaaju jomaa , ka nu nekaadi nav saistiita ar veesturi , un sanaak saskarties pa daudz ar visaadiem graamatvediibas jautaajumiem, taapeec ir arii ieintereseejis, un gribgas paarkvalificeeties -par graamatvadui, ja ne tik daudz, tad nu labaak izprast lietas , likumus un citus interesantus jautaajumus.
Bet paldies liels, visiem Jums par ieteikumiem.
Ar cienju Pandorinja.
Закрыть
Краткое описание нарушения