Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
LMT rēķins un garantijas depozīts К списку тем
Masella 27.12.2004 11:19
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Ответы (9)
Garantijas depozītam nekāda PVN nav. Tas ir it kā iegrāmatots avanss. Bet kā var nebūt iegrāmatots, kur tad parādīja šo depozītu, kad pārskaitīja rēķinu? Kaut kur jābūt iegrāmatotam... tikai jāsameklē...
Гарантийный депозит НДС не облагается. Я его не провожу по бухгалтерии и не оплачиваю.
Inst 27.12.2004 11:24
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Vispār jau garantijas depozīta summas bija jāiegrāmato. Kopējais rēķins tagad jāiegrāmato kā parasti - uz izmaksām un uz priekšnodokli. Veicot apmaksu, paliks atlikums konta 53 kredītā. Slēdzot gadu to varētu ielikt ārkārtas ieņēmumos.
Gundega1 27.12.2004 11:27
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Nav nav iegrāmatots,iepriekšējā grāmatvede to garantijas summu vienkārši pieplusojusi pie sarunām! Tad jau laikam tiešām atliek tikai atkal mīnusot nost >:(
Masella 27.12.2004 11:32
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Nu tad veic grāmatojumu ar nosaukumu-kļūdas labojums un koriģē 7 grupu, jo tās nebija nekādas sarunas, bet gan avanss!!!
D2190 K7710
Un veic rēķina apmaksu D5310 K2190
D2190 K7710
Un veic rēķina apmaksu D5310 K2190
Šāds risinājums man patīk vislabāk, Casy, bet tas ġarantijas depozīts ir radies vēl pagājušajā gadā..
Masella 27.12.2004 11:41
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Nu es nezinu gan, nav man pašai tāda situācija bijusi, varbūt kāds gudrāks ieteiks, ko darīt ar to iepriekšējo gadu?
Man jau liekas, ka tas ir nepareizi, jo tika mākslīgi palielināti izdevumi...
Man jau liekas, ka tas ir nepareizi, jo tika mākslīgi palielināti izdevumi...
Par to,ka tas ir nepareizi, nev nekādu šaubu. Tāpēc jau gribas to izlabot. Es tikai domāju, vai būs pareizi tā labot, kā teica Casy, ja tas ir pagājušais gads...
Masella 27.12.2004 12:21
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть