Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Atgriezta prece no ES К списку тем

Atgriezta prece no ES
Piemērs: Piegādā preci uz Dāniju par 100 Eur, prece tiek izbrāķēta un tajā pašā mēnesī par tādu pašu summu 100 Ls tiek atgriezta (kredītrēķins). Vai uz ABU rēķinu pamata ir jātaisa reverss?

Sanāk 36 Ls D2311 K5721

36 Ls D5721 K2311
Casy
Casy 27.12.2004 13:56
781 сообщение на сайте

Ответы (3)

Ui sajaucu-pārdošanas gadījumā uz ES laikam netaisa reversu (neesmu nekad saskārusies). Vai var vienkārši negrāmatot šos rēķinus un neuzrādīt PVN deklarācijā, jo šis darījums anulējas?
Casy
Casy 27.12.2004 14:09
781 сообщение на сайте
Atcerējos un atradu, ka PVN metodikā 286.pantā rakstīts, ja darījums anulējas, tad to PVN deklarācijā neuzrāda.

Rekāds monologs pašai ar sevi sanāca:)
Casy
Casy 27.12.2004 14:18
781 сообщение на сайте
Par preču atgriezšanu uz ES. Mums arī tādai darijumi ir bijuši. Es dariju tā atgriežot preci uz ES, parasti ārzemju piegādātāji mums par šo atgriezto preci nemaksā, bet gan izraksta mums Credit note uz kura pamata samzina mūsu parādu. Saņem šo Credit note tu viņu liec PVN deklarācijas pielikumā PVN 1 ar "mīnus" zīmi.Un automātiski tev samazinās PVN deklarācijas 50 aile;55 aile un 64 aile. Un šo pašu summu tu liec iekšā arī cet.atskaitē PVN 2 arī ar""mīnuss" zīmi.
Jeta
Jeta 29.12.2004 15:52
11 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.