Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Stulbais DOS!!! - varbūt kādam ir draiveri printerim HP DJ3820 К списку тем
Stulbais DOS!!! - varbūt kādam ir draiveri printerim HP DJ3820
Nu tik dusmīga un nikna laikam darbā vēl ne reizi neesmu bijusi! Un vēl pie tam no 3 datorspeciālistiem, kas zina DOS-u nav pilnīgi neviena:(((
Tikko kā atdevu savu printeri uz labošanu - nojūdzās nabadziņš. Bet klientiem vajag pavadzīmes - un viss.
Ir vēl otrs printeris HP DJ3820. Pieslēdzu to pie Apvārsnis DOS, bet nedrukā garumzīmes (ķeburus to vietā).
Varbūt kādam ir draiveri ko nosūtīt uz printeri (man ir tikai daiveri tikai uz BROTHER printeri)????????????
Pleas help, savādāk mani rīt nograuzīs klienti!!!!!!!!!!!!
Varbūt vismaz kāds zin, kādu datospečuku saitu,kur uzdot manu problēmu?
Ответы (10)
kāpēc linki neliekas visā garumā kā vajag?
Paldies jums Redaktor un Cleo! Rīt darbā mēģināšu palaist.
Bet nebiju iedomājusies, ka tādi sīkumi, kā sobojājies printeris var novest līdz tādām dusmām:)
Может быть дело не в драйверах, а нужно поменять настройки программы на другой принтер.
Если ничего не получится с драйверами и настройками, то завтра вечером поищу инсталяционный диск. HP DJ3820 у меня дома стоит.
Paldies jums par palīdzību!
Man instalācijas CD ir, bet bija vajadzīgi draiveri, lai varētu no DOS-a drukāt ar latviešu burtiem.Beidzotsazvanījos ar savu datorspeciālistu, viņš mani "nošokēja", ka šis printeris no DOS-a vispār latviski nedrukās:(
Ko darīs, nāksies man dusmās tālāk vārīties ar neapmierinātajiem klientiem līdz rītdienas rītam:(
Nu jāā. Tas printeris DOS neatpazīst.
Vai vairāk par WINLATS nedomājiet?;)
Šodien domāju par savu stulbo DOS-s un par to, kad manas mocības beidzot beigsies:)
Rita, вас дезинформировали, этот принтер (именно эта модель) как раз печатает из-под ДОСа по-латышски. Я его специально для этого покупала. Только сначала, для того чтобы принтер печатал из ДОСа по-латышски, его нужно "прошить". К сожалению, такой "прошивкой" занимаются очень немногие.
Nu jeslji mne nashi profi po kompjuteram govorili chto etot priner nepechatajet - to "прошивкой" navradli oni smogt zanjatsja:) Segodnja mne prevezut novij printer da i starij tozhe mastera zdelali, posmotrim kak mne zavtra dela s rinterami dudet:)
Закрыть
Краткое описание нарушения