Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
PVN žurnāls К списку тем
Ответы (13)
nosūtīju uz caca1@inbox.lv
Personīgi man nav PVN apliekamo darījumu, bet pašnodarbinātie, kas ir reģistrējušies kā PVN maksātāji un tie, kas kārto grāmatvedību vienkāršā ieraksta sistēmā būdami PVN maksātāji tomēr ir spiesti vest šo žurnālu. Bet iespējams es kļūdos.
Man tieši priekš vienkāršā ieraksta grāmatvedība vajag (pašnodarbinātai personai), bet divkāršā ieraksta grāmatvedībā nevajag kārtot šo žurnālu.
(Kā man nepatīk pārrakstīt gandrīz vienu un to pašo gan PVN žurnālā,gan ieņ.-izdevumu žurnālā:()
(Kā man nepatīk pārrakstīt gandrīz vienu un to pašo gan PVN žurnālā,gan ieņ.-izdevumu žurnālā:()
Rita, bet nu tādi ir tie mūsu "augstie" kungi. Man teiksim KTPR ir jāieraksta:
1) saņemto stingrās uzskaites veidlapu uzskaites žurnālā;
2) saņemto kokmateriālu un pakalpojumu reģistrā;
3) sniegto pakalpojumu saistībā ar kokmateriāliem un realizēto kokmateriālu uzskaites reģistrā;
4) KTPR reģistrācijas žurnālā, kur hronoloģiskā secībā ierakstās gan ienākošās, gan izejošās KTPR.
Un rakstu, un nekas, lai gan reģistrus vedu excelī, un tas pats vēl jāuzrāda PVN deklarācijas pielikumā darījumiem ar kokmateriāliem (ienākošās un izejošās taksācijas periodā KTPR- partneru saraksts).
1) saņemto stingrās uzskaites veidlapu uzskaites žurnālā;
2) saņemto kokmateriālu un pakalpojumu reģistrā;
3) sniegto pakalpojumu saistībā ar kokmateriāliem un realizēto kokmateriālu uzskaites reģistrā;
4) KTPR reģistrācijas žurnālā, kur hronoloģiskā secībā ierakstās gan ienākošās, gan izejošās KTPR.
Un rakstu, un nekas, lai gan reģistrus vedu excelī, un tas pats vēl jāuzrāda PVN deklarācijas pielikumā darījumiem ar kokmateriāliem (ienākošās un izejošās taksācijas periodā KTPR- partneru saraksts).
Nu, ko darīs tāds mūsu darbs;) Jūs gan Cleo neapskaužu, ka tik daudz reģistru jākārto! Man tikko viens paziņa piedāvāja kārtot grāmatvedību ar kokmateriāliem saistītā uzņēmumā - es atteicos, jo tur jau pavisam cita sfēra, kur nu es no savām pildspalvām uz kokiem:-?
Man vienkāršā grāmatvedība vispār nepārāk patīk (bet ko darīs vīramātei jāpalīdz):)
Man vienkāršā grāmatvedība vispār nepārāk patīk (bet ko darīs vīramātei jāpalīdz):)
Клео, у меня тоже скоро будет самозанятый ПВН-плательщик. Если можно, отправьте, пожалуйста и мне этот журнальчик :).
Izlasīju forumā , ka ir iespējams saņemt PVN zūrnālu, varbūt Cleo varētu atsūīt arī man uz adresīti IVETAAPLOKA@pne.lv Jau iepriekš PALDIES
Klusa 28.02.2005 12:58
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть