Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Līzings pirms 1.maija К списку тем

Līzings pirms 1.maija
Janvārī pie preces iegādes mums izrakstīja pavadzīmi, bet vēl katru mēnesi nāk rēķins, no kura tad ņem PVN, ja samaksā. Vai Pavadzīmes PVN sakritīs ar ikmēneša rēķinu PVN Latos? Jo pēc Pavadzīmes saņemšanas janvārī PVN tika debetēts uz 2311. Vai ar ikmēneša rēķina PVN man sanāks kreditēt uz 5721 to pašu PVN summu, kas pavadzīmē?
Casy
Casy 28.12.2004 12:13
781 сообщение на сайте

Ответы (3)

Nesakritīs, jo pavadzīmē ir tikai preces cena+PVN, bet rēķinā - preces daļas cena+PVN un procenti+PVN. Es darīju tā: janvārī vajadzēja kontēt tikai preces cenu bez PVN, un pēc rēķiniem D53XX K2620 - par pamatparāda summu, D8220 K260- par % summu un D5721 K2620 - par PVN summu.
Martinas
Martinas 28.12.2004 18:12
38532 сообщения на сайте
Jā sapratu Jūsu domu, bet man līzings ir paņemts EUR un jāmaksā arī EUR, līdz ar to nevarēs izdarīt grāmatojumu D5721 K2620. Varbūt Jums ir kāda spica ideja?:-?
Casy
Casy 28.12.2004 18:52
781 сообщение на сайте
Kāpēc nevarēs? Tikai šajā gadījumā radīsies valūtas kursu starpība. Rēķinā jābut uzrādītām summām gan EUR, gan LVL. Summas LVL ir domāti PVN aprēķināšanas vajadzībām.
Martinas
Martinas 28.12.2004 20:56
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.