Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг
Aizdevums firmas īpašniekam К списку тем
Masella 29.12.2004 12:25
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Ответы (9)
domāju uz to VID skatās apmēram tāpat kā uz lielu īpašnieka ieguldījumu (5140 konts)- aizdomīgi.
Bet ko īsti nozīmē, nav atskaitījies? Ja viņš ir avansa norēķinu persona, tad katru mēnesi par iztērēto iesniedz avansa norēķinu, pieliekot klāt visus čekus un kvītis (rēķinus un PPR), par ko norēķinājies skaidrā naudā ar izsniegto viņam avansu. Bet ko par to saka revidenti, tas jājautā vairāk Komarikam
Bet ko īsti nozīmē, nav atskaitījies? Ja viņš ir avansa norēķinu persona, tad katru mēnesi par iztērēto iesniedz avansa norēķinu, pieliekot klāt visus čekus un kvītis (rēķinus un PPR), par ko norēķinājies skaidrā naudā ar izsniegto viņam avansu. Bet ko par to saka revidenti, tas jājautā vairāk Komarikam
Gde nahoditsja blank "Aizdevumu ligums"
ipasniekam?
ipasniekam?
Larisa_g 29.12.2004 12:30
16 сообщений на сайте
16 сообщений на сайте
Lieta tāda, ka viņš pats pārskaita sev uz kontu summas, kas "nosauktas" kā avanss saimniec.izdevumiem bet čeki reiz nu cik ir tik ir :(. Esmu pret to cīnījusies, bet nekā: viņam vajag naudu un viņš pārskaita...
Masella 29.12.2004 12:32
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Larisa, http://www.arbitrage.lv/aizdev.doc
Masella, bet ne jau jūs nesat atbildību, ja reiz šefs Jūs neklausa, es atstātu 2380 kontā, par to naudu atbil viņš pats gan kā direktors, gan kā avansa norēķinu persona.
Masella, bet ne jau jūs nesat atbildību, ja reiz šefs Jūs neklausa, es atstātu 2380 kontā, par to naudu atbil viņš pats gan kā direktors, gan kā avansa norēķinu persona.
Nu jau viņš pats ir attapies, ka tā summa bilancē uzrādīsies tāda pamatīga, tāpēc grib to samazināt, pārformējot kā kredītu. Man ta viena alga kurā kontā tā stāv! Agri vai vēlu viņam būs par to vai nu jāatskaitās vai jāatdod. Bet pati ziniet, Cleo, ka grāmatvedis būs vainīgs vienmēr un visur. Strādāju salīdzinoši nesen, bet jūtos apbižota :(!
Masella 29.12.2004 12:40
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
vajag uztvert visu vēsāku prātu, pēc likuma nu nebūsiet Jūs vainīga pie tā. Un bilancē bez raznjicas kurā pusē tā summa stāvēs Aktīvā vai Pasīvā- tik un tā viņa nesamazināsies.
Masella, liekas, tāda situācija nav oriģināla. Cik esmu strādājusi, gandrīz visur, it sevišķī ja direktors ir arī saimnieks ir tāda situācija.
Zicits 29.12.2004 13:08
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Es jau cenšos, bet reizēm uznāk tāāāāds JEK, ka gribas visu pasūtīt pie velniem. Laikam raksturs tāds. Nesaprotu, kāpēc grāmatvedis ir vienīgais,kam interesē,lai firmā būtu kārtība?! Pārējiem viss po barabanu! Un ja kāds dabūs pa kaklu,tad tas būs grāmatvedis... Uh! Nu gan nolaidu tvaiku :)!
Masella 29.12.2004 13:10
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Nu situācijas mēdz būt dažādas, man piemēram ir otrādi, milzīgi personiskie ieguldījumi - parāds direktoram, kas ieguldījis savus līdzekļus un visu laiku nav naudas uz papīra, lai šo parādu dzēstu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть