Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Debitori
Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu.
Ir bijis debitors par 2002 gadu (salīdzināšanas aktu nav), bet kompānija apgalvo, ka ir norēķinājusies un arī direktors domā, ka viņi nav mums parādā un ka tā vienkārši ir iepriekšējās grāmatvedes kļūda. Es uztasīju salīdzināšanas aktu uz 2004.gadabeigām, bet vai ar to pietiek, lai norakstītu debitoru.
Ответы (5)
Нет, не хватит, сверочный акт не является основанием для списания или доначисления долга.
Tātad man jāāiet cauri visām bankas izdrukā un jāmeklē apstiprinājums samaksai? es pareizi sapratu. :-?
Visērtāk ir pajautāt tai firmai aktā norādīt maksājuma dokuemntu ar kuru viņi ir norēķinājušies un kopiju. Un pēc datuma varēsiet meklēt banku izrakstos. Parasti jau nesakritības atzīmē salīdzināšanas aktā un pamato ar dokumentu.
labdien vēlreiz>
Un ja PPR ir bijusi anulēta 2003, bet ir uzrādīta debitoros, kā lai viņu tagad dabū laukā no debitoriem.
Закрыть
Краткое описание нарушения