Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
регистрация К списку тем
Ответы (9)
Redaktors, droši vien nav sliktāka, tikai, lai ieliktu saiti man jāver vēl viena lapa VGK bet par cik te drusku pa dienu bbremzē...... tad ātrāk ir atvērt vid lapu
Turklāt man joprojām never latviski VGK lapu :(, bet krieviski man ir drusku sarežģīti orientēties kur tieši ir VID veidlapu paraugi
Te ir ieteikums, varētu izmēģināt:
Jatvēr krievu VGK lapa, pēc tam jāiziet no autorizācijas ("Выйти") un tad pāriet uz latviešu lapu. Dzirdēts, ka tād problēmu nav. Man pašam vakar nebija problēmu, bet šodien bija. Tagad atkal nav. Skaidrs ka tas nav saistīts ar mūsu programmu. Te ir kaut kādas nesaskaņas starp VGK un datoru. Gan jau tiksim galā arī ar šo problēmu!
Jatvēr krievu VGK lapa, pēc tam jāiziet no autorizācijas ("Выйти") un tad pāriet uz latviešu lapu. Dzirdēts, ka tād problēmu nav. Man pašam vakar nebija problēmu, bet šodien bija. Tagad atkal nav. Skaidrs ka tas nav saistīts ar mūsu programmu. Te ir kaut kādas nesaskaņas starp VGK un datoru. Gan jau tiksim galā arī ar šo problēmu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть