Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Ieņēmumu-izdevumu žurnāls!!!!!! К списку тем

Ieņēmumu-izdevumu žurnāls!!!!!!
Liels paldies atsaucīgajiem VGK biedriem - esmu izstudējusi metodiskos norādījums, bet tomēr ir daži neskaidri jautājumi kuus gribētos precizēt.

1) Kur tad īsti jāuzrāda kmisijas maksa par pārskaitījumu ko paņem banka? Vai ar saimn.darbību nesaistītās izmaksās?

2)Kur jāuzrāda bankas % (saņemtie).Vai citi nepaliekamie ienākumi vai ienākumi, kas nav attiecināmi uz nodokļa apr.?

3) Ja tiek pirktas riepas traktoram kurš apstrādā to zemi, kur likt šos izdevumus? Vai tie ir citi saimn.darbības veidi vai citur?

Liels paldies, ja kāds spēs palīdzēt
Veetrasputne
Veetrasputne 17.01.2005 14:33
206 сообщений на сайте

Ответы (66)

Piedodiet, man šķiet, ka esmu lasījusi, ka dzīvoklis nav privatizēts. Ja ir Jūsu - cita lieta.
Martinas
Martinas 23.01.2005 23:30
38532 сообщения на сайте
pirmo reizi saskaros kaa pashnodarbinata ar komandeejumu Latvijaa. Ja viesniica maksaaja 26 LVL, tad 20 LVL var rakstiit pie izdevumiem ienaakumu guushanai un 6 LVL pie izdevumiem, kas neattiecas uz IIN apreekjinaashanu?
Saab
Saab 05.02.2005 17:47
356 сообщений на сайте
Получается, что так.
Albina
Albina 05.02.2005 17:55
64787 сообщений на сайте
kur uzskaites žurnālā atspoguļot februārī samaksātu IIN par iepriekšējo gadu? vai tie ir saimnieciskās darbības izdevumi? Vai arī ar IIN aprēķināšanu nesaistīti izdevumi?
Saab
Saab 16.02.2005 18:05
356 сообщений на сайте
IIeN maksājumi t.sk.avanssrakstās kā ar IIeN aprēķināšanu nesaistītie izdevumi (23.ailē).
Rita
Rita 16.02.2005 19:13
959 сообщений на сайте
Paldies!
Saab
Saab 16.02.2005 19:41
356 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.