Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Kases pārskati К списку тем

Kases pārskati
Lūdzu palīdziet. Grāmatvedība tiek kārtota datorprogrammā. Ir galvenais grāmatvedis un direktors-kasieris. No programmas ir iespējams izdrukāt 3 veidu atskaites - kasiera pārskats, kases orderu reģistrācijas žurnāls, kases grāmatas ielikuma lapa. Kurus no šiem pārskatiem man jšdrukā katru dienu (pēc sava satura tie visi ir stipri līdzīgi).
Krista_8k
Krista_8k 21.01.2005 15:51
157 сообщений на сайте

Ответы (9)

не каждый день, а при выписки - приходные кассовые ордера. при закрытии дня - листочки кассовой книги.
Jfl
Jfl 21.01.2005 16:01
7767 сообщений на сайте
Es ļoti atvainojos, bet tomēr man ne visai skaidrs. Ja man katru dienu ir viens ieņēmumu un viens izdevumu orderis (no EKA). Tad kuru no tiem 3 iepriekš minētajiem pārskatiem man kartu dienu ir jādrukā?
Krista_8k
Krista_8k 21.01.2005 16:10
157 сообщений на сайте
Katru dienu kases grāmatas ielikuma lapa un obligāti kases ieņēmumu vai izdevumu orderis.
Bugaltiere
Bugaltiere 21.01.2005 16:20
88 сообщений на сайте
Un kādos gadijumos drukā to kasiera pārskatu un kases grāmatas ielikuma lapu? Par kādu periodu drukā kases grāmatu. Un kas ir jācaurauklo, jānumurē un jāāpstiprina ar zīmogu un parakstu?
Krista_8k
Krista_8k 21.01.2005 16:26
157 сообщений на сайте
Skazite pozalujsta,prihod i rashod objazatelno kazdij den(eto ponjatno),a iz programmi(kases grāmata) toze objazatelno kazdij den delat raspecatku ili mozno raz v neskolko dnej? Spasibo.
Lisa-alisa
Lisa-alisa 21.01.2005 16:29
27 сообщений на сайте
Voobshe to po idee, poluchaja dengi i vidavaja ih, objazatelno dolzhen bit dokument podpisanij. Sootvetsvenno ordera nado raspechativat kazhdij den i podpisivat.
Leni2
Leni2 21.01.2005 16:44
265 сообщений на сайте
Bolsoe spasibo.:)
Lisa-alisa
Lisa-alisa 21.01.2005 16:48
27 сообщений на сайте
Ja ieņēmumi vidēji iepriekšējā mēnesī bija lielāki par 100 Ls, tad kases grāmatu drukā katru dienu(ja <100 Ls, tad reizi nedēļā). Gada beigās sanumurēto kases grāmatu cauršuj, apzīmogo, paraksta.

Otru kases grāmatas lapas eksemplāru liek pie KIeO un KIzdO. Vēl jādrukā KIeO un KIzdO reģistrācijas žurnāli - hronoloģiskais reģistrs. Vairāk likumi neko nepieprasa obligāti drukāt, bet neviens pa nagiem nesitīs, ja vēl kādi g/v reģistri būs papildus.
Ievaliep
Ievaliep 23.01.2005 00:42
5 сообщений на сайте
Kases orderi (KO) protams jādrukā tad, kad ir kases operācija. KO reģistrācijas žurnālu gan pietiek izdrukāt reizi gadā, jo tad beidzas numerācija (nākošā gadā numerācija sākas atkal ar 1). Tāpat esmu dzirdējusi par kases grāmatu, ja ir oficiāli pirkta grāmatvedības programma, kas dod iespēju jebkurā brīdī izdrukāt kases grāmatu, tad to arī var izdrukāt reizi gadā, vai nepieciešamības gadījumā auditri var palūgt izdrukāt pie pārbaudes. ES gan drošībai drukātu katru mēnesi to ieliekamo lapu, bet pašu kases grāmatu visdā pilnībā no gada sākuma- gada beigās.
Cleo
Cleo 23.01.2005 08:47
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.