Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
DAVANU KARTES- SALONS К списку тем
Ответы (13)
еще раз жаль, что поиска нет:((( много раз было...
Uzzi 22.01.2005 12:13
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
мне тоже очень жаль,что нет поиска,очень часто им пользовалась,но под другим паролем, и что же всё-таки мне делать с этими картами?
Nosutiju uz e-pastu VID vestuli
Aivareno 22.01.2005 13:05
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Jelenagutska ili Aivareno, Vi ne mogli bi mne pereslat eto pismo tozhe? milenaa@inbox.lv
Leni2 22.01.2005 23:36
265 сообщений на сайте
265 сообщений на сайте
Par dāvanu karšu uzskaiti var palasīt arī A.Ludborža grāmatā "Finanšu grāmatvedība tirdzniecībā", ja ir interese tad varu nosūtīt pa faxu (apmēram 3-4lpp).
Pie mums vēl kasījās, ka dāvanu kartēm jābut reģistrācijas žurnālam - uzskaitei, kā stingrajām veidlapām.
Pie mums vēl kasījās, ka dāvanu kartēm jābut reģistrācijas žurnālam - uzskaitei, kā stingrajām veidlapām.
Ne nu gluži žurnālam, bet uzņemumā apstiprinātam reģistram.Vismaz tā bija VID vēstulē rakstīts
Aivareno 25.01.2005 08:12
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Pie dāvanu kartes pārdošanas atskaiti pvn, un pie atprečošanas uzrādi pvn deklarācijas pa abām pusēm
Maxs 25.01.2005 11:07
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jelenagutska ili Aivareno:
Pereshlite, pls pismo ot VID o davanu kartah:
dukalska@yahoo.com
Spasibo!
Pereshlite, pls pismo ot VID o davanu kartah:
dukalska@yahoo.com
Spasibo!
Wildy 27.01.2005 15:58
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Liels lūgums Ritai... Vai Jūs nevarētu atsūtīt tās 3-4lpp. par dāvanu kartēm arī man ... 7285278.... :-?
Jelenagutska vai Aivareno... arī vestule man laikam noderētu...
Liels paldies!!!
Jelenagutska vai Aivareno... arī vestule man laikam noderētu...
Liels paldies!!!
Agusta 15.02.2005 11:37
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть