Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Atlaišana. Palīdziet!!! К списку тем
Ответы (12)
Vai nav tā ka darba attiecības viņai arī ir ar jūsu uzņēmumu un dekreta laikā? Palasiet labāk DL tur tādas lietas ļoti labi aprakstīti.
Uzskatu ka inval.likmeviņai jāpiemēro, jo ienākums viņai sanāks viņas inval.periodā.
Uzskatu ka inval.likmeviņai jāpiemēro, jo ienākums viņai sanāks viņas inval.periodā.
Это смотря, что вы понимаете под декретом. Время нахождения на больничном B (до родов и после) входит в стаж для отпускных. Время нахождения в отпуске по уходу за ребенком - не входит.
Если 6 месяцев до отпуска не было зарплаты, то надо брать предыдущие 6 месяцев. Если не было зарплаты 12 месяцев, то считается исходя из минимума.
Если 6 месяцев до отпуска не было зарплаты, то надо брать предыдущие 6 месяцев. Если не было зарплаты 12 месяцев, то считается исходя из минимума.
Maija
Es tā vispārināti pateicu. Nu 20.janvārī beidzās bērna kopšanas atvaļinājums(1.5 gadi pēc dzemdībām). Tā sanāk, ka pēdējos 12 mēnešus nebija algas. Tātad no minimuma?
Es tā vispārināti pateicu. Nu 20.janvārī beidzās bērna kopšanas atvaļinājums(1.5 gadi pēc dzemdībām). Tā sanāk, ka pēdējos 12 mēnešus nebija algas. Tātad no minimuma?
а сейчас нет названия декретный отпуск
Totem 27.01.2005 16:34
1384 сообщения на сайте
1384 сообщения на сайте
Lo2002, nepārsteidzieties. Parasti jaunā māmiņa, pirms aiziet bērna kopšanas atvaļinājumā, izņem visu ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu. Ja tas ir darīts, tad par laiku, kurā viņa atradusies bērna kopšanas atvaļinājumā ikgadējais atvaļinājums nepienākas (sk. Darba likuma 152.pantu).
Viinodzinja 28.01.2005 22:19
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Ai, nu es pati esmu tā māmiņa...:(((Neizņēmu atvaļinājumu. Un es tās saprotu, ka vajag izmaksāt kompensāciju par neizņemto atvaļinājumu. Plus visam tagad skatos, kā rēķina visus rēķinus 2.grupasinvalīdam. Tēma aizsākta jau citur.
Bet varbūt var nerēķināt????
Bet varbūt var nerēķināt????
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть