Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Darbiniekam internets majas? К списку тем
Ответы (34)
Pēc idejas es arī ieteiktu pielikt pie algas, bet ja to negrib darīt?Jo zolīdāk to visu dari, jo pats labāk jūties.Es tikai piedāvāju iespējamos variantus.Betbūtībā esmu par algas pielikumu.Ķā jau teicu, vai tad IT speciālistam tik maza alga?
Aivareno 28.01.2005 07:46
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
visdrīzāk jau darba devējs negrib maksāt nodokļus un uzrāda minimālo algu, lai nodokļus pēc iespējas mazāk būtu jāmaksā Tāpēc meklē visādus "slidenus" variantus, lai ne tikai nodokļus nemaksātu, bet vēl arī izdevumus sev palielinātu un priekšnodokli paņemtu.
piekrītu Cleo,pēc šāda pasākima tas izskatās.:(
Aivareno 28.01.2005 08:14
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
nu gan te diskusija izvērtās:) Paldies paldies visiem ! Atrādām risinājumu būs tam darbiniekam piemaksa pie alagas katru mēnesi 10 Ls un lai staigā laimīgs:) Bet būtībā jau piekrītu jums alga jau nav tā mazākā viņam acīmredzot jau nekaunības elements ieslēdzies cilvēkam. Redziet pamatojums galu galā ir šāds, ka jārakstot bakalura darbs viņam un jāmeklē materiāli internetā ko darbā viņš izdarīt nevarot tāpēc mājās vajagot to internetu.... nu bet lūdzu slēdz kāds te ar darbu sakars! Bet nu neesmu es lēmēja diemžēl:((( Kā kungs saka tā jādara:) (domāts direktors)...
Ir jau tie darbinieki bezkaunīgi.Par to man šaubu nav.Esarī esmu firmas darbinieks.Unpieslēdzu sev mājās I-netu.Neuzskatīju ,ka darba devējam to jāapmaksā.Tā es padaru sevi neatkarīgu.Protams, ka kungs saka tā jādara.Mēs jau neesam tie lēmēji.Bet darot maksimāli godīgi, ir mazākas iespējas iekļūt nepatikšanās.lai Jums veicas darbs, nedēļas pēdējā darba dienā!
Aivareno 28.01.2005 08:48
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Interesanti,kāds sakars bakalaura darba ar darba attiecībām:-?
Varbūt arī man jāpalūdz, lai priekšnieks apmaksā mājās i-netu un izdevumus par datora amortizāciju, jo rakstu kursadrabu(jau pabeidzu-huuu) un dipmlomdarbu par uzņēmuma analīzi, tas taču bossam arī vajadzīgs, redzētkāda uzņēmumā likviditāte uc. rādītājus;)
Vot naglije ljudi:D
Varbūt arī man jāpalūdz, lai priekšnieks apmaksā mājās i-netu un izdevumus par datora amortizāciju, jo rakstu kursadrabu(jau pabeidzu-huuu) un dipmlomdarbu par uzņēmuma analīzi, tas taču bossam arī vajadzīgs, redzētkāda uzņēmumā likviditāte uc. rādītājus;)
Vot naglije ljudi:D
наверно это все возможно, если- не "я ищу работу". а "ты мне нужен-работай у меня".
недавно на бензиновом было- искали буха- спрашивали о з/пл. одна бух ответила- главным- при .. обороте- если Киев-3000дол, квартира+машина+мобильник, Львов-2500+машина+мобильник.
недавно на бензиновом было- искали буха- спрашивали о з/пл. одна бух ответила- главным- при .. обороте- если Киев-3000дол, квартира+машина+мобильник, Львов-2500+машина+мобильник.
Uzzi 28.01.2005 09:38
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jā, darbinieki daudzreiz šauj pār strīpu.:D
Aivareno 28.01.2005 09:53
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu re, cik jauki atrisinājās jautājums :). Es arī darbam izmantoju savu datoru (noslēdzot patapinājuma līgumu ar darba devēju- patapinot viņam savu datoru, kamēr pastāva, darba attiecībās vai līdz brīdim kamēr viņš iegādājas firmai datoru) un pati maksāju par savu i-neta pieslēgumu, un nu nekompensē man darba devējs to - lai gan lielākoties tieši darba un profesionālajos nolūkos tiek izmantots no manas puses i-nets. Prasu tikai kompensēt tinti printerim, papīru u.c. kancelejas lietas, kuras nu es nepirkšu gan par savu naudu.
Nu redz Cleo - nemākat Jūs dzīvot uz priekšnieka rēķina;)
Tā, ka lūdzu darba devējam iesniegumu par to, ka vajadzīga i-neta apmaksa!
Tā, ka lūdzu darba devējam iesniegumu par to, ka vajadzīga i-neta apmaksa!
Man ir darbā i-nets.Undarba man neviens neko aizliedz.Protamsdaudzi porti noslēgti.Bet man mājās i-nets un visi porti vaļā.patapinājuma līgums Cleo variantā ir labs padoms mazajiem uzņēmējiem, kamēr viņš nevar atļauties savu datoru.Betmūsdienās bez i-neta tikpat kā nevar ne mazs, ne liels uzņēmums.Tas ietaupa gan līdzekļus, gan laiku.
Aivareno 28.01.2005 13:36
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
а дарба почему отключены? куда себя не пущаете:)))???
Uzzi 28.01.2005 13:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Darba pa i-netu parvietojas svariga informacija.Aizsardzibasnolukos.
Aivareno 28.01.2005 14:01
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть